Hoe zit het met die NEP-testen..?!

hoe-zit-het-met-die-nep-testen.?!

08-11-20 10:17:00,

We plaatsen dit onderstaande artikel, aan de hand van de informatie die Dr. Joseph Mercola, een Amerikaanse arts-osteopaat, geschreven heeft en publiceerde. Mercola is een arts, met een voorliefde voor natuurlijke geneeswijzen, waaronder een orthomoleculaire insteek. Tot 2013 was Joseph Mercola directeur van de ‘Dr. Mercola Natural Health Center’ in Illinois. Zoals veel artsen en wetenschappelijke medici, die buiten ‘gebaande paden’ lijken te lopen, zijn ook de ‘afwijkende standpunten’ van Joseph Mercola onderwerp van beroering. De informatie die hij deelt, roept dikwijls heftige reacties op bij de mainstream geneeskunde. Dat zegt waarschijnlijk meer over die mainstream geneeskunde, die nauwelijks of niet gezegend is met een ‘Open Mind’, dan over Dr. Joseph Mercola.

Hij ventileert veel van de, zoals dat dan heet: ‘kritische geluiden’, bijvoorbeeld inzake vaccins en vaccinaties. Deze publiciteit wordt hem niet in dank worden afgenomen door de farmaceutische industrie. Wat je op zich wellicht al als een compliment zou kunnen zien voor Mercola..! In het onderstaande artikel beschrijft medicus Lilian Richell het verhaal van Joseph Mercola en zijn bevindingen en die van Prof. William Haseltine.

Deze hoogleraar kreeg inzage in de testprotocollen van een drietal vaccinproducenten. Deze dr. Haseltine, inmiddels gepensioneerde geneticus en microbioloog, werkte op het gebied van retrovirussen en was actief in het onderzoek naar AIDS. Lillian Richel heeft de informatie van Haseltine en Mercola vloeiend door elkaar laten lopen, waardoor een duidelijker beeld ontstaat van het totaalplaatje dat de beide mannen, ieder vanuit hún perspectief beschrijven.

 * * *

x Wat voor vaccins krijgen we straks ‘voor de kiezen’…?? Hoe zit het met die NEP-testen..?!

2020 © Lillian Richel | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Met de snelheid waarmee de vaccins worden ontwikkeld en getest zijn er de laatste tijd veel vragen over de veiligheid en werkzaamheid opgedoken. Fabrikanten benadrukken weliswaar dat ze hun vaccin aan robuuste testen onderwerpen voordat ze ermee de markt op gaan, maar prof. William Haseltine die een blik wierp op een drietal testprotocollen kwam tot een verontrustende conclusie. De testprotocollen van Moderna, AstraZeneca en Johnson & Johnson kon hij onder de loep nemen, omdat deze openbaar werden gemaakt.

Wat blijkt? Deze protocollen zijn zodanig opgesteld dat ze bij voorbaat bewijs leveren dat de vaccins werken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: