Mattias Desmet: ‘Lockdowns zijn een pervertering van de verlichting en de rede’ – Doorbraak.be

mattias-desmet:-‘lockdowns-zijn-een-pervertering-van-de-verlichting-en-de-rede’-–-doorbraak.be

08-11-20 09:00:00,
Mattias Desmet is klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent. Al sinds maart waarschuwt hij voor de nefaste consequenties van een lockdownbeleid. Voor hem zitten we in een periode van massavorming en beleven we een crisis van de wetenschap en haar verhouding tot de zingeving, eerder dan van een virus. ‘We kunnen beter kwetsbare mensen beschermen en de samenleving met enkele goed opgevolgde basismaatregelen hun gewone democratische vrijheden teruggeven.’ Begin oktober — dat heet een eeuwigheid — schoof Mattias Desmet… Plus artikel – gratis maandabonnement U heeft een plus artikel ontdekt. We houden plus-artikels exclusief voor onze abonnees. Maar uiteraard willen we ook graag dat u kennismaakt met Doorbraak. Daarom geven we onze nieuwe lezers met plezier een maandabonnement cadeau. Zonder enige verplichting. Per email adres kunnen we slechts één proefabonnement geven.

(Proef)abonnement reeds verlopen? Dan kan u hier abonneren.

U heeft reeds een geldig (proef)abonnement, maar toch krijgt u het artikel niet volledig te zien? Werk uw gegevens bij voor deze browser.

Start hieronder de procedure voor een gratis maandabonnement
Uw E-mailadres
Was u al geregistreerd bij Doorbraak? Log dan hieronder in bij Doorbraak.


E-mailadres of loginnaam bij Doorbraak Wachtwoord

Wachtwoord vergeten of nog geen account?Geef hieronder je email adres en je naam en we maken een nieuw wachtwoord (als je een account hebt) of we maken automatisch een account aan. E-mailadres Voornaam Naam
 » Lees verder

%d bloggers liken dit: