Medisch Nederland keurt angstcampagne KNMG en coronamaatregelen af! – CSTV

medisch-nederland-keurt-angstcampagne-knmg-en-coronamaatregelen-af!-–-cstv

08-11-20 10:24:00,

NIEMAND GELOOFT IN DE CORONAMAATREGELEN, BEHALVE DE OVERHEID

En helaas de goedgelovige burgers die op alle manieren worden misleid door desinformatie en manipulatie van diezelfde overheid en hun verlengstuk: de media.

Dat dit zo is werd deze week nog maar weer eens duidelijk na de mislukte #ditismijnzorg campagne.

Dit moet nu eens heel duidelijk worden en we hopen dat artsen en het medisch personeel die zich zo kritisch uiten zich nu ook eens echt gaan verzamelen en NAAR BUITEN KOMEN om deze belachelijke zieke maatregelen van de overheid van tafel te vegen. Ze zijn allesvernietigend en zij kunnen een cruciale rol spelen om dit te stoppen.

Gebeurt dit niet dan worden critici op dit beleid op een gegeven moment weggezet en behandeld als terroristen.

#DITISMIJNZORG

Vorige week maandag zou er een (poster)campagne worden gestart met hashtag #ditismijnzorg.

Deze campagne werd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst

De dag ervoor werd deze hashtag gekaapt door vrijwel alle critici TEGEN dit absurde coronabeleid.

En met succes.

De media sprak er uiteraard schande van maar de selectieve fakemedia is niet kritisch, onderzoekt niet en zal nooit naar de kritiek luisteren van mensen op de werkplekken zelf, dus die kunnen we links laten liggen.

De campagne was bedoeld om medici te stimuleren om mensen te laten gehoorzamen en ze te laten voldoen aan de coronamaatregelen en de lockdown. Artsen, medisch personeel en experts werden geacht deze campagne te ondersteunen met voorgekauwde instructies en (angst)posters om zo het gedrag van de mensen te beïnvloeden.

Maar dat liep anders dan verwacht…

Een week later blikken we nog eens terug en kijken we op de website van de KNMG en vooral naar de reacties. Het wordt steeds duidelijker dat politici en de media in een parallelle samenleving leven die niets meer te maken heeft met de realiteit.

De reactie´s van burgers, huisartsen, medisch personeel en andere experts en ervaringsdeskundigen laten niets te wensen over.

Onder het artikel staan 11 pagina´s vol met commentaren en op slechts enkele neutrale of enigszins positieve reactie´s na is de boodschap overduidelijk:

“KNMG EN RUTTE, STOP MET DEZE ANGSTCAMPAGNE EN DIT ABSURDE CORONABELEID!  » Lees verder

%d bloggers liken dit: