Corona Onderzoekscommissie – Deel 15 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-onderzoekscommissie-–-deel-15-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

09-11-20 07:43:00,

Belediging van royalty’s of noodzakelijk proces?

Een standpunt van Jochen Mitschka

Nadat steeds meer video’s van het Corona-comité op YouTube worden geblokkeerd, is een wekelijkse chronologische rapportage moeilijk omdat het altijd lang duurt voordat deze geblokkeerde video’s vervolgens op andere platformen toegankelijk zijn. Daarom volgen nu samenvattingen, die zijn vernoemd naar het nummer van de commissievergadering. In dit geval is het het eerste deel van de vergadering „De rol van de media“, d.w.z. nr. 9.1 (1). De sessie die eigenlijk verschuldigd is, nr. 7 „Voordeel of schade van de oronasale maskers“, zal dus volgen wanneer de video van de sessie weer beschikbaar is.

Mevrouw Fischer leidt de commissievergadering in met een voorbeeld. Ze zou zelf in een mediaval zijn gevallen toen ze in de commissie zei dat er in Australië een zeer grote lockdown was afgekondigd. De waarheid is dat de lockdown slechts in bepaalde regio’s, zoals Victoria, een grote impact zou hebben, terwijl in andere delen gebieden minder getroffen zouden worden. De correctie zou komen van een kijker die in Australië was, en dat zou opnieuw het bewijs zijn dat we alles wat de media rapporteert zouden moeten controleren.

Een Duitse journalist die momenteel in Zweden is, werd toen geïnterviewd.

Patrick Plaga

De geïnterviewde verklaarde dat hij psycholoog van beroep was. Hij zou in mei naar Zweden zijn gegaan om te ontsnappen aan het verhitte sociale klimaat in Duitsland. Alleen in Zweden zou hij hebben begrepen waarom de media in Duitsland verslag doen van de manier waarop ze dat doen. Volgens hem zou de reden zijn geweest dat er in Zweden vrijwel geen buitenlandse correspondenten meer zijn. Hij zou zich dit hebben gerealiseerd toen hij op de persconferentie van het ministerie van Volksgezondheid was, waar Anders Tegnell een vaste spreker is. Hij zou daar bijna belegerd zijn door lokale journalisten die wilden weten waarom hij was gekomen. Het is duidelijk dat de media hun informatie over Zweden van het internet moeten halen. Met name de reacties van de bevolking konden niet goed worden beoordeeld zonder een lokale aanwezigheid.

Op de vraag van Dr. Füllmich wat er in Zweden zou gebeuren, antwoordde de heer Plaga dat hij in het begin een zekere basisspanning had opgemerkt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: