De vaccinatiecampagne: voordeel voor enkelen, nadeel voor velen | Door Wolfgang Wodarg | KenFM.de

de-vaccinatiecampagne:-voordeel-voor-enkelen,-nadeel-voor-velen-|-door-wolfgang-wodarg-|-kenfm.de

09-11-20 07:44:00,

Een bijdrage van Wolfgang Wodarg.

In de laatste week van oktober riep de minister van Volksgezondheid de deelstaten op om de oprichting van ongeveer 60 vaccinatiecentra in heel Duitsland voor te bereiden. Dit is de eerste keer dat de normale vaccinatieoperaties grotendeels zijn overgeheveld van dokterspraktijken naar faciliteiten die – net als PCR-tests – voornamelijk worden gerund door grote particuliere laboratoria en dienstverleners. Het zou een grove nalatigheid zijn – zelfs als dit wettelijk mogelijk is gemaakt door noodverordeningen – om de interventies te laten uitvoeren door hulppersoneel dat ver van de patiënt af staat bij massa-operaties.

Het is altijd dezelfde truc: een ziekte wordt onder het vergrootglas van de media uitvergroot en gepresenteerd als het meest verschrikkelijke gevaar dat mogelijk is. Dat is wat de media leuk vinden. Door een dergelijke agendavorming realiseren de meeste mensen zich voor het eerst dat de vermeende gevaarlijke ziekte überhaupt bestaat. Vroeger was dat anders bij epidemieën.

Corrupte politici en wetenschappers doen de rest. En als de angst groot genoeg is, moeten regeringen natuurlijk reageren. Tot nu toe hebben ze alleen maar vaccins gefinancierd en gekocht en er reclame voor gemaakt. Nu helpen ze zelfs om de angst voor de „epidemie“ zelf te organiseren. Er zijn ook genoeg witte jassen die zich er altijd voor willen opgeven. Populariteit en onderzoeksgelden lokken immers.

De rode lampjes onder artsen en patiënten zouden uiterlijk nu moeten gaan branden, wanneer de kanselier probeert om zelfs onvolwassen genetische „massa-vaccinaties“ door te drukken na de PCR-tests die niet zijn goedgekeurd voor diagnose en ongeschikt zijn. Ze plant dit onder het absurde mom van een epidemiologische noodsituatie van nationale omvang, over de hele linie, en omzeilt de artsen die de patiënten behandelen.

Bekende bangmakers als pioniers van het grootkapitaal

In de gangbare paniekzaaierij van Drosten, Lauterbach, Söder of Merkel ontbreekt elke medische of wetenschappelijke basis. Lauterbach, bijvoorbeeld, loopt nu weer amok met een gênant slechte studie, merk „Imperial College“. Deze panieksmederij heeft in het geval van de vogel- en varkensgriep met behulp van de beruchte Neil Ferguson al de meest schandelijke angstscenario’s uit haar computers tevoorschijn getoverd. Dus nu moet Covid-19 ons een lange termijn brain drain geven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: