Er komen meer c0r0namaatregelen en lockdowns, zal het groeiend verzet voldoende zijn? – De Lange Mars Plus

er-komen-meer-c0r0namaatregelen-en-lockdowns,-zal-het-groeiend-verzet-voldoende-zijn?-–-de-lange-mars-plus

09-11-20 11:12:00, Foto 123rf

Het einde van de lockdowns is niet in zicht. Evenmin als het stoppen van de 1,5 meter maatschappij. Voorlopig houden 160 regeringen aangestuurd door de WHO hun bevolking in een ijzeren greep van angst en geweld. Massa vaccinaties, een vaccinatiepas, armoede, verplichte mondmaskers, basisinkomen en een virusdreiging zijn voorlopig de ingrediënten voor meer machtsmisbruik.

De in maart 2020 gestarte eerste wereldwijde lockdown, gevolgd met een tweede in oktober 2020 ondervindt steeds meer verzet van de bevolking. Dat kan je zien in bijgaande video van eind oktober 2020. Niet gefilmd, maar wel meer en meer zichtbaar, zijn de maatregelen die er niet voor zijn om een zogenaamde pandemie te beteugelen, maar om een wereldomvattende dictatuur uit te rollen.

Bijna alle landen ter wereld doen mee. Hierbij gaan een of meer landen voor in het aanscherpen van de maatregelen en volgen de rest. Voortrekkers van de tweede lockdown zijn Australië (met name de staat New South Wales) en België.

Tijdens de aanloop naar de tweede lockdown zijn de mondmaskers geïntroduceerd als gedragsinstrument om mensen te leren 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Zo zullen steeds tijdens iedere volgende lockdown de maatregelen worden aangescherpt. Iedere voorgaande lockdown dient als opstapje naar de volgende. Denk aan de 1,5 meter die het resultaat is van de eerste lockdown en niet meer weggaat. Net als het muilkorfje dat is ingevoerd en blijvend zal zijn.

Let ook op dat iedere lockdown een andere schijnbare aanleiding heeft. De eerste lockdown in ons land zou nodig zijn geweest vanwege de dreiging van een mogelijk tekort aan IC units. De tweede i zou komen door groeiende aantallen besmettingen, oftewel positief getesten van de PCR onderzoeken.

Nu is het aan de bevolking hoe lang ze zich dieper en dieper de dictatuur in laten meevoeren. Het verzet hiertegen is er wel, maar nog lang niet krachtig genoeg, anders zouden de verschillende regeringen niet de maatregelen strikter maken. Ze lijken door te gaan totdat de volkeren een grens trekken.

Naar verwachting zal massa vaccinatie onderdeel zijn van de derde of vierde lockdown. Australië heeft voor 2021 al de invoering van een vaccinatiepaspoort aangekondigd om te mogen reizen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: