Amerikaanse presidentsverkiezingen: open je ogen!, door Thierry Meyssan

amerikaanse-presidentsverkiezingen:-open-je-ogen!,-door-thierry-meyssan

10-11-20 10:41:00,

Het resultaat van de Amerikaanse presidentsverkiezingen markeert de triomf, niet van de Democraten en een seniele senator, maar van de puriteinse stroming over de Jacksonians. Het weerspiegelt niet de politieke opvattingen van de Amerikaanse burgers en maskeert de crisis van de beschaving waarin hun land ten onder gaat.

JPEG - 29.4 kB Joe Biden, 46e president van de Verenigde Staten van Amerika

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 bevestigen de algemene trend sinds de ontbinding van de Sovjet-Unie: de Amerikaanse bevolking maakt een beschavingscrisis door en stevent onverbiddelijk af op een nieuwe burgeroorlog die logischerwijs moet leiden tot de opdeling van het land. Deze instabiliteit zou moeten resulteren in het einde van het Westen als hypermacht.

Om te begrijpen wat er gebeurt, moet de angst van de Europese elites voor het dreigende verdwijnen van de macht die hen al driekwart eeuw beschermt, worden overwonnen; en moet eerlijk worden gekeken naar de wereldgeschiedenis van de afgelopen dertig jaar. We moeten terugblikken op de geschiedenis van de VS en de grondwet herlezen.

De hypothese van de ontbinding van de NAVO en de Verenigde Staten van Amerika

Toen de Sovjet-Unie na driekwart eeuw van onverdeelde dictatuur ineenstortte, waren al degenen die wilden dat de Sovjet-Unie zou verdwijnen verbaasd. Jarenlang had de CIA haar economie systematisch gesaboteerd en al haar prestaties aan de kaak gesteld, maar zij had nooit voorzien dat het het Sovjetvolk zou zijn dat dit regime in naam van haar idealen ten val zou brengen.

Het begon allemaal met een ramp waar de staat niet op reageerde. (Tsjernobyl, 1986). Een kwart miljoen mensen moest hun land voorgoed ontvluchten. Deze incompetentie betekende het einde van de legitimiteit van de dictatuur. Binnen vijf jaar hebben de bondgenoten van het Warschaupact hun onafhankelijkheid herwonnen en is de USSR uit elkaar gegaan. Dit proces werd van begin tot eind geleid door de communistische jeugd, maar op het laatste moment werd het overgenomen door de burgemeester van Moskou, Boris Jeltsin, en zijn team getraind in Washington. De daaropvolgende plundering van openbaar bezit en de economische ineenstorting die dit veroorzaakte, heeft het nieuwe Rusland een eeuw teruggezet.

Zo zouden de Verenigde Staten op hun beurt moeten verdwijnen. Ze zullen hun centripetale kracht verliezen en in de steek gelaten worden door hun vazallen, voordat ze instorten. Degenen die het schip hebben verlaten voordat het zinkt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: