Geen van Biden – Verkiezingslied in de Keizerlijke Zee van Leugens | Door Dirk Pohlmann | KenFM.de

geen-van-biden-–-verkiezingslied-in-de-keizerlijke-zee-van-leugens-|-door-dirk-pohlmann-|-kenfm.de

10-11-20 05:16:00,

Een commentaar van Dirk Pohlmann.

Ik heb de verkiezing van de Amerikaanse president tot in de vroege uurtjes op de televisie gezien, in afwachting van een verkiezingsuitslag die, zoals we allemaal weten, al dagenlang niet meer vaststond. Het is de vreemdste verkiezing in de Verenigde Staten die ik tot nu toe heb gevolgd, en dat geldt ook voor de verkiezing van 2000 waarbij George W. Bush won tegen Al Gore – of niet. Op dat moment werd er een winnaar bepaald. Net als nu.

Zelfs als je geen fan bent van Donald Trump, moet je nuchter verklaren dat deze verkiezing zo raar was en is als een bankbiljet van 3 dollar, zoals ze in de VS zeggen. Er zijn een aantal aanwijzingen dat de laatste beslissende percentages werden geregistreerd als in een bananenrepubliek. Het zal duidelijk moeten zijn of er een elektronische verwerking van de verkiezingsuitslagen is geweest die uit het scenario van de roman „Een koning voor Duitsland“ zou kunnen zijn voortgekomen. Het boek gaat over verkiezingsmanipulatie met behulp van computerprogramma’s, wat ertoe leidt dat Duitsland weer een monarchie wordt. Het is tegelijkertijd een fantastisch complot, zo raar als een drie dollarbiljet – en een precies onderzochte roman vol vakkennis.

In een notendop is het argument van het boek dat het gebruik van stemcomputers neerkomt op een uitnodiging om vals te spelen, omdat de taak van computers gewoon is om met gegevens om te gaan. Handling is de Duitse vertaling van de Latijnse term Manipulatie. En dat is precies waar het om gaat. Josef Stalin, aan wie men zeker deskundigheid op dit gebied kan toeschrijven, heeft ooit gezegd: „De mensen die stemmen uitbrengen beslissen niets. De mensen die stemmen tellen, beslissen alles.

Als u succesvolle gegevensfraude wilt uitsluiten, moet elke elektronische stembusgang gelijktijdig met de stembiljetten worden uitgevoerd, dat wil zeggen twee keer. Dit is de enige manier om elke manipulatie betrouwbaar te detecteren. Een elektronische verkiezing maakt snelle resultaten mogelijk, althans in theorie, de stembiljetten zijn de steekproef. Alleen als beide resultaten zo exact gelijk waren dat het foutenpercentage niet doorslaggevend is voor de verkiezingen, is alles goed gegaan.

Bij deze presidentsverkiezingen is verificatie noodzakelijk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: