Het Amerikaanse Rijk is een seriemoordenaar met een lachend gezicht… | KenFM.de

het-amerikaanse-rijk-is-een-seriemoordenaar-met-een-lachend-gezicht…-|-kenfm.de

10-11-20 05:16:00,

Een standpunt van Caitlin Johnstone.

Wachten op de resultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen is als wachten om erachter te komen of je door de overvaller met een honkbalknuppel of de overvaller met een koevoet wordt geraakt.

Dave Calhoun, CEO van top-oorlogsprofiteur Boeing, zei al in juli dat hij vrij gelukkig zal zijn, wat er ook gebeurt op 3 november.

„Ik denk dat beide kandidaten, althans naar mijn mening, globaal georiënteerd en geïnteresseerd lijken in het verdedigen van ons land en ik geloof dat ze de industrieën zullen ondersteunen,“ zei Calhoun. „Ik denk niet dat we commentaar gaan geven op het feit dat het ene beter is dan het andere.

En natuurlijk nam hij geen standpunt in. Waarom zou hij? Wapenfabrikanten hebben geld gestoken in de campagnes van beide kandidaten, en beiden weten dat het niet uitmaakt wie de presidentsverkiezingen wint, ze zullen zeer winstgevende bergen lijken oogsten. Omdat ze weten dat ze zullen winnen, wie er ook wint, waarom zouden ze dan het risico lopen een toekomstige zakenpartner te beledigen?

Het feit dat de oorlogsplutocraten blij zijn met een van beide kandidaten zegt meer over de realiteit van deze presidentiële campagne dan alle miljarden dollars die in de afgelopen twee jaar door de massamedia-aandacht en de vakkennis zijn opgehaald. Wat er ook gebeurt tijdens en na de verkiezingen, dat is de echte krantenkop.

Het is zo onuitsprekelijk krankzinnig dat mensen ongelooflijk rijk kunnen worden met behulp van campagnebijdragen om oorlogszuchtige politici te helpen de top van het politieke systeem van ’s werelds meest bloeddorstige regering te bereiken. En wie dan de wapens verkoopt die in de oorlogen worden gebruikt beginnen deze politici.

Echt, denk daar maar eens over na. Stel je voor dat iemand zegt: „Ik word miljardair door mensen in het Midden-Oosten en Afrika te vermoorden en hun organen op de zwarte markt te verkopen“.

Dat zou krankzinnig zijn, toch? Die persoon zou onmiddellijk gebrandmerkt worden als de meest walgelijke persoon ter wereld.

Maar als iemand miljardair wordt door oorlogen te beginnen in het Midden-Oosten en Afrika en de wapens te verkopen die hetzelfde aantal mensen in die oorlogen doden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: