Het injecteren met kankercellen is geen probleem, omdat we dat al jaren doen.

het-injecteren-met-kankercellen-is-geen-probleem,-omdat-we-dat-al-jaren-doen.

10-11-20 10:44:00,

Het komt maar zelden voor, maar deze keer worden we “gecheckt” door een vakkundige “factchecker”.

De Binnenlandsche Bataafsche Courant “checken” op “feiten” komt weinig voor, om reden dat wij vrijwel niet worden gelezen. Een enkeling komt per ongeluk terecht op deze website en leest de artikelen niet of nauwelijks. Stel je voor dat er rook uit je computer komt, of nog erger: de politie belt aan…..Dus dat wegblijven van waarheidsvinding is meestal om zichzelf te beschermen. Wij doen dat ook, wij beschermen onszelf en onze kinderen voor (betaalde) idioten en andere geleerden. Vooral ook omdat artsen tijdens hun 8-jarige studie precies een middagje worden geïnformeerd over “vaccinatie”. Doch met name “factcheckers” zijn gevaarlijke complotdenkers met een (betaalde?) missie. We hebben er al eerder voor gewaarschuwd. [LINK]

Naar aanleiding van een terloopse opmerking van Prof. Dr. Pierre Capel, tijdens één van zijn colleges, hebben wij onderstaand artikel gepubliceerd:

Injectie met kankercellen

Carolien meende er goed aan te doen onze conclusie dat we met groeigenomen als kankercellijnen worden geïnjecteerd om de boel een beetje “op te porren” eens even op de feiten te controleren. Hoogleraar Pierre Capel ziet het blijkbaar verkeerd.

De uitgebreide controle op de feiten wordt hier uit de doeken gedaan:

Carolien Checkt: genetische modificatie en kankercellen in coronavaccins?

Vanuit de farmaceutische industrie: een keurig, overzichtelijk en duidelijk verhaal. Je steekt er nog eens wat van op. Maar verder hebben we het niet zo op die farmaceutische drang om vergiftiging om te draaien naar “genezende werking”. De enorme toename van kanker heeft natuurlijk veel meer oorzaken dan injecties met groei-versnellende carcinomen. Maar als je “borstkanker” gaat bestrijden met chemotherapie, terwijl al is aangetoond dat tot wel 90% van de gevallen een foute diagnose is…..

Onze conclusie luidt naar aanleiding van het onthullende artikel:

“Omdat we hele volksstammen nu al JAREN zonder PROBLEMEN injecteren met kankercellen met groeibevorderende werking voor vele andere toepassingen en we gaan dat nu ook doen met het coronavaccin – dan is het ineens WEL een PROBLEEM?”

Zoiets als dit:

Dit is geen “factchecken” meer maar betaald navelstaren.

En sinds wij door een kinderarts jaren geleden te horen hebben gekregen, dat de Negende Vaccinatie door insiders de “dodenprik” wordt genoemd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: