Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis – Transitieweb

het-rouleaux-effect:-de-echte-oorzaak-van-de-coronacrisis-–-transitieweb

10-11-20 01:24:00,

Zo’n 300 jaar geleden ontdekte Antoni van Leeuwenhoek wat vandaag de dag opnieuw ontdekt moet worden: (elektro)magnetische velden veroorzaken klontering van bloedcellen. En van dit Rouleaux effect kun je ernstig ziek worden.

Als corona, alias covid-19, werkelijk een levensgevaarlijk virus zou zijn, zou iedereen die ermee besmet raakt verschrikkelijk ziek worden. Dat is duidelijk niet het geval. Veel mensen merken er nauwelijks iets van. Dat wijst erop dat er iets heel anders aan de hand is.

Om te begrijpen wat dat andere is, eerst een korte uitleg over onze afweer tegen ziekteverwekkers.
We beschikken allemaal over het aspecifieke immuunsysteem dat in eerste lijn bescherming biedt tegen virussen, bacteriën en ontstekingen. Dit werkt in de meeste gevallen prima.

Daarnaast hebben we het adaptieve immuunsysteem. Dit reageert op herkenning en heeft pas grip op een ziekteverwekker na een eerdere besmetting of een vaccin. Dat is dus de tweede lijn van verdediging.

Als de eerste lijn goed werkt, heb je de tweede lijn niet nodig.

Om een of andere reden hapert momenteel ons aspecifieke immuunsysteem. Wat is er aan de hand?

Bloedklontering door straling

Daar is, gek genoeg, Antoni van Leeuwenhoek zo’n 300 jaar geleden al achtergekomen.
Het heet het Rouleaux effect ofwel het Geldrol effect. Door ( elektro)magnetische velden klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar. Dat is logisch, want er zit ijzer in ons bloed.

Rouleaux effect

Door dat klonteren kan het bloed niet meer genoeg zuurstof opnemen en vervoeren, niet meer genoeg afvalstoffen afvoeren en ook niet meer door de kleinste haarvaatjes stromen. Stollingen (trombose) zijn het gevolg. Al deze symptomen zien we terug bij coronapatiënten.

Een laag zuurstofgehalte in het bloed, afvalstoffen die niet afgevoerd worden waardoor het vocht in de longen niet weg kan en verstopte bloedvaten in longen, hersenen en andere delen van het lichaam met zeer kleine haarvaten. Ook verliezen de witte bloedcellen hun scanfunctie. Door deze effecten wordt het immuunsysteem lamgelegd.

Hoe komt het nu dat zoveel mensen hier last van hebben?

Elektrosmog binnenshuis

Het Rouleaux effect wordt veroorzaakt door (elektro)magnetische velden. Dat zijn velden die opgewekt worden door magneten en alle elektrische apparatuur zoals computers, schermen, wifi routers,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: