Is er dan toch echt een complot aan de gang? – CSTV

is-er-dan-toch-echt-een-complot-aan-de-gang?-–-cstv

10-11-20 09:14:00,

In 2018 verkondigde Bill Gates dat er een grote pandemie op komst was. Wist hij toen iets wat wij nog niet wisten?

Ik sprak hier onlangs over met iemand maar die stelde me gerust: “Bill is altijd bezig met het bestrijden van ziektes en pandemieën wereldwijd. Hij sprak gewoon zijn zorg uit”.

Maar ja, het wordt toch wel al een beetje gekker als dr. Anthony Fauci zoiets zegt. In 2017 sprak hij tijdens een toespraak de volgende woorden:

“There is no question there is going to be a challenge for the coming administration in the arena of infectious diseases. There will be a surprise outbreak. There’s no doubt in anyones mind about this”.

Hoe kon Fauci nou weten dat er tijdens de 1e termijn van de Trump administration er een plotselinge uitbraak van een besmettelijke ziekte zou komen?

Fauci is een gerenommeerd immunoloog en als hij deze woorden uitspreek als algemene waarschuwing, daar kan ik inkomen. Maar als hij zegt dat er een uitbraak zál komen en dat daar geen enkele twijfel over bestaat, dan staat zijn boodschap toch opeens in een ander daglicht als een paar jaar later die ‘surprise outbreak’ ook daadwerkelijk plaatsvind.

Fauci is overigens sinds januari lid van het Witte Huis Coronavirus Task Force, en uit hoofde van die functie de adviseur van Trump (die overigens niet zo tevreden is over Fauci).

In mijn column ‘Geen mens begrijpt dit….’ had ik al melding gemaakt van ‘Event 201’, een simulatie oefening van een wereldwijde corona pandemie. The World Economic Forum (een heel eng clubje), John Hopkins institute (gefinancierd door…… Bill Gates) en The Bill and Melinda Gates foundation waren de organisatoren van dit evenement. Een corona pandemie werd gesimuleerd in aanwezigheid van regeringsleiders, (farma)bedrijven, ministers, mediabedrijven en wat miljardairs. En wanneer vond dit evenement plaats? 18 oktober 2019!!!

De conclusie van deze exercitie was dat de hele wereld gevaccineerd moet worden met, uiteraard, de vaccins van Bill.

(voor de weblink: zie voetnoot 1)

‘The Institute for Disease Modeling’ heeft in 2018 ook al een voorspelling gedaan dat een virus zich vanuit Wuhan over de wereld zou verspreiden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: