Ook ridder Joris versloeg de draak – Wakker Mens

ook-ridder-joris-versloeg-de-draak-–-wakker-mens

10-11-20 10:38:00,

Dit bericht draag ik op aan Franziska.

Enigen zal het opgevallen zijn dat het team van Wakkermens sinds enkele maanden gesterkt is door Franziska met de kracht van haar geschreven woord. Zij is momenteel minder actief omdat ze bevangen is door het zogenaamde MOPTOS. (Mopping with the tap open syndrome)

Voor diegenen die in de alternatieve media ploeteren, is het Dweilen met de kraan open syndroom een niet onbekend en regelmatig terugkerend fenomeen. Op onverwachte momenten wordt je plotseling toch weer op de verkeerde voet gezet. Met een enigszins ervaren kritisch oog, tenminste dat denk je van jezelf, neem je de gebeurtenissen in de wereld waar, je ziet de manipulatie door beleidsmakers en verbaasd je er al helemaal niet meer over dat de heersende media de propaganda meedogenloos bij de burgers door de strot drukken. Je bent op veel dus voorbereid zo te zeggen.

Toch gebeurt het steeds weer dat je denkt: Dit kan toch niet waar zijn!! Hoe halen ze het in hun hoofd? Nog een grotere teleurstelling is het om dan ook weer vast te stellen dat het overgrote deel van de bevolking als schapen hun herder trouw blijven, ook wanneer men ziet dat deze de kudde in het ravijn stort.
Om moedeloos van te worden (soms).

In de huidige tijd waar de C-hysterie wordt opgeblazen, is er genoeg aanleiding om steeds weer in een valkuil te trappen, een inzinking te beleven en overrompelt te worden door een gevoel van eenzaamheid. Je staat alleen met de vele dingen die je de wereld buiten zou willen meedelen, veel hiervan wordt niet gehoord of niet begrepen. Eenzaamheid.

 

Eenzaamheid

Social distancing, het gevleugelde woord lijkt een appel te doen aan onze sociale inzet voor de ander. Niets is minder waar. We worden momenteel door het regime gedwongen ons sociaal te distantiëren van elkaar (wat er werkelijk gebeurt wordt duidelijker in het Nederlands). Een wettelijk opgelegde splijting dus.

Nu ligt een sociale splijting wel in lijn met onze individuele ontwikkeling, maar in de vorm zoals deze ons nu opgedrongen wordt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: