De pers in zijn broekzak: Bill Gates koopt de media om het nieuws te controleren. Door Robert F. Kennedy

de-pers-in-zijn-broekzak:-bill-gates-koopt-de-media-om-het-nieuws-te-controleren-door-robert-f.-kennedy

11-11-20 01:18:00,

De pers in zijn broekzak: Bill Gates koopt de media om het nieuws te controleren. Door Robert F. Kennedy

www.kla.tv/17526



11.11.2020

De pers in zijn broekzak: Bill Gates koopt de media om het nieuws te controleren. Door Robert F. Kennedy Jr.

Kla.TV heeft op 22 april de uitzending “Bill Gates’ globalistische dictatoriale vaccinatieagenda” (www.kla.tv/16447) uitgezonden en op 1 september 2020 een tweede toespraak van Robert F. Kennedy Jr. over het onderwerp vaccinatie (www.kla.tv/17255). Kennedy berichtte daar dat met name de door de Bill en Melinda Gates Foundation gefinancierde vaccinaties vreselijke neveneffecten hadden op de bevolking van derdewereldlanden en hoe Bill Gates nu de aanbeveling voorstelt om de hele wereldbevolking te vaccineren tegen corona. Robert F. Kennedy Jr. is de voorzitter van Children’s Health Defense, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de gezondheid van mensen. Haar missie is vooral om met behulp van speciale strategieën een einde te maken aan de epidemieën van kinderziekten. Vervolgens hoort u het hoofdartikel van 3. September 2020, waarin Kennedy onthult hoe Bill Gates, om zijn eigen doelen na te streven, miljoenen donaties, waarvan sommige verborgen, gebruikte om de pers en haar journalisten te kopen – en aan de behoeften van het volk voorbijgaat:
“Een rapport van het Amerikaanse tijdschrift Columbia Journalism Review (CJR) onthult dat Bill Gates meer dan 250 miljoen dollar heeft gedoneerd aan de BBC, NPR, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, The Guardian, The New York Times om de wereldwijde journalistiek te controleren, evenals Univision, Medium Magazine, Financial Times, The Atlantic, The Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde, Center for Investigative Reporting, Pulitzer Center, National Press Foundation, International Center for Journalists, en een aantal andere groepen. Sommige van deze groepen geven aan dat ze een deel van de donaties van Gates aan andere journalistieke organisaties hebben doorgegeven. De invloed van Bill Gates is daardoor dus nauwelijks te begrijpen. Zijn steekpenningen aan de pers hebben hun vruchten afgeworpen. Tijdens de pandemie behandelden omgekochte, hersenloze persbureaus Bill Gates als een gezondheidsdeskundige – hoewel hij geen medische opleiding heeft en zelfs geen functionaris is. Gates financiert ook een leger van ‘onafhankelijke feitencheckers’, waaronder het Poynter Instituut en Gannett. Deze gebruiken hun feitenchecking platforms om ‘critici het zwijgen op te leggen’ en ‘valse complotten’ en ‘verkeerde informatie’ aan het licht te brengen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: