15 Oplossingen voor het Huidige Corona Beleid – Vrij en Sociaal Nederland

15-oplossingen-voor-het-huidige-corona-beleid-–-vrij-en-sociaal-nederland

12-11-20 07:00:00,

Afgelopen week heeft Vrij en Sociaal Nederland een update uitgebracht van het 5 punten plan inzake de Corona aanpak. Ons GreenTeam komt 2 wekelijks met inspirerende en vernieuwende inzichten hoe zaken anders aan te pakken. Vanuit onderbouwing, gezond verstand en praktische oplossingen. Momenteel komt dit neer op een vrijwel tegengesteld beleid dan het huidig gevoerde beleid van ons kabinet. In vrijwel alle maatregelen;

  1. In de beginfase van de crisis een korte, intelligente lock-down vanuit het voorzorgsprincipe en streven naar groepsimmuniteit. Hierin zaten wij op eenzelfde aanpak voor de periode van maximaal 3-6 weken.
  2. Vervolgens zouden wij uit willen gaan van vertrouwen in de zelfstandige, verantwoordelijke mens. Sinds het verlengen van de noodverordeningen is er slechts een agenda van angst, dwang en controle.
  3. Een open communicatie met een eerlijke, transparante en consistente boodschap. Het huidige kabinet komt voortdurend met wisselende en slecht onderbouwde boodschappen. Om deze te verkopen worden zelfs marketing- en communicatie bureaus en influencers ingehuurd.
  4. Uitgaan van heldere, meetbare en onafhankelijk toetsbare criteria en eenduidige doelstellingen ter ondersteuning en onderbouwing van de maatregelen. Het huidige beleid is gebaseerd op een zeer sensitief ingestelde PCR test, waarvan de Tweede Kamer coalitie geen nader onderzoek wil inzake de representativiteit. Tevens worden positieve testresultaten besmettingen en besmettelijken genoemd, wat feitelijk onjuist is.
  5. Vanuit het feit dat testen noodzakelijk kan zijn in bepaalde gevallen kiezen wij voor minder maar specifieke (adem) testen, welke anoniem afgenomen worden, aangevuld met een sensitieve test bij een positieve uitslag ter controle. Zeker in ziekenhuizen en verpleeghuizen zal dat het verzuim sterk terugdringen en de bezetting op peil houden evenals het aantal Corona “verdachten” sterk terugdringen waardoor deze geen specifieke corona zorg nodig hebben.
  6. Wij gaan voor interactie met de doelgroepen en kwetsbaren met een specifiek en gedifferentieerd beleid in plaats van het creëren van honderdduizenden sociaal maatschappelijk, psychische en economische niet-Corona slachtoffers. Het beleid is niet proportioneel en zeer schadelijk voor de samenleving. Wij gaan dus met de kwetsbare groepen in gesprek om oplossingen te bespreken in een open samenleving.
  7. Wij gaan het beleid afstemmen in een brede maatschappelijke vertegenwoordiging in plaats van enkele virologen, een OMT en een zelfbenoemd Red Team.
  8. Wij gaan voor onafhankelijke integriteitstoetsing van alle deelnemers aan dit beleid op onderlinge (zakelijke) dwarsverbanden.
  9. Wij staan voor de privacy,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: