Brief aan de volkskrant n.a.v. hun artikel op 1 juli j.l.

brief-aan-de-volkskrant-nav-hun-artikel-op-1-juli-jl.

12-11-20 12:27:00,

Naar aanleiding van uw artikel op 1 november j.l. schrijf ik u.

U kopt: ‘Virusontkenners en andere coronasceptici kapen steunactie voor zorgmedewerkers’ en plaatst daarbij een foto waar ik opsta. U heeft bij deze mijn toestemming voor het plaatsen van de foto, ik laat u in ruil graag weten waarom ik daar stond.

In maart zijn wij allen opgeschrikt door vreselijke beelden vanuit China en Italië. Mensen vielen dood op straat neer vanwege een virus dat de mensheid nog niet eerder gekend heeft.

Een SARS-achtige variant, waarvoor we het land op slot gooiden. Wekenlang waren we getuigen van stille straten, lege stranden en moesten we onze boodschappen op 1,5 meter afstand van andere mensen doen.

SARS was, zoals we wel wisten, een levensbedreigend virus waar geen medicatie voor was. Ook wij bleven thuis, wasten onze handen stuk en waren voorzichtig.

Ontraden natuurlijke middelen

Toen ik hoorde via de media dat Vitamine C ontraden werd, groeide mijn verbazing. Immers, als dochter van een huisarts gaf mijn vader mij bij verkoudheidsklachten een injectie met 3000 gr. vitamine C en ik werd nooit ziek.

Ik voelde de behoefte meer te lezen over SARS-Cov-2 en ben op onderzoek uitgegaan. Ik zag o.a. een uitzending van dr. Wodarg uit Duitsland die liet zien dat er elk jaar corona-virussen onder ons zijn. En elk jaar ongeveer dezelfde aantallen mensen overlijden, waarbij griep-achtige symptomen ze het laatste zetje geven.

Ik bekeek de cijfers op world-o-meter en die van het RIVM, ook in vergelijking met voorgaande jaren, want de eenvoudige oplopende curves gaven mij niet die informatie en het perspectief m.b.t. voorgaande jaren.

Percentages zijn een veel prettigere manier om data te kunnen lezen.

Curve onderbouwt de maatregelen niet

Mijn conclusies tot nu toe zijn dat de curve van 2020 niet significant afwijkt van die van voorgaande jaren en ik ben niet overtuigd van het bewijs dat onze regering meent te hebben om de maatregelen tot nu toe mee te onderbouwen.

Dit gebrek aan wetenschappelijke en evidence-based onderbouwing vind ik ronduit schokkend en dat terwijl de Eerste Kamer bedongen heeft dat de maatregelen een wetenschappelijke grond dienen te hebben.

Vragen hierover, gesteld door vele mensen met mij, worden niet beantwoord,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: