Carnaval en democratie – ze willen de volledige vernietiging van de beschaafde samenleving | Door Batseba N’Diaye | KenFM.de

carnaval-en-democratie-–-ze-willen-de-volledige-vernietiging-van-de-beschaafde-samenleving-|-door-batseba-n’diaye-|-kenfm.de

12-11-20 02:42:00,

300.000 studenten zijn op dit moment volgens de rapporten in quarantaine. Mensen worden gepest en vernederd in strijd met de grondwet en de mensenrechten. Het parlement is van plan wetten aan te nemen die in strijd zijn met de grondwet. Gezondheidsbescherming? Het Corona-regime is van plan, zo niet gestopt, om een onomkeerbaar totalitarisme tot stand te brengen. Waar is een waar woord?

Een commentaar van Batseba N’Diaye,
Redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand.

Het grootste schandaal van de dag is misschien wel de afschaffing van het carnaval. Het gezamenlijke ochtendblad van de propagandakanalen ARD en ZDF zond op woensdagochtend 11 november een zogenaamd carnaval uit, waarbij het besef werd uitgesproken dat er vandaag, net als in januari en februari, niets te vieren valt. Het gaat hier niet om medische bescherming, zoals iedereen die een IQ heeft boven knäckebröd zou moeten weten.

De Amerikaanse bedrijven, de EU en de NAVO voeren een fanatieke oorlog tegen de bevolking, met als gevolg mogelijk massale interventies in de lichamen van mensen, waar de New Age-goeroe en miljardair Bill Gates sinds de financiële crisis van 2008 over tekeergaan. Structureel gezien is de grootste bedreiging voor de mensheid en de democratie in de Bondsrepubliek momenteel echter het parlement. Zal het zijn taak voor ons vervullen of is het slechts een „kletskous“, zoals de fascisten het noemden en het Corona-regime het wil?

De leden van de Bondsdag en de Bundesrat, die ons burgers zouden moeten vertegenwoordigen in plaats van hen in verdere perverse maatregelen tot aan de concentratiekampen te drijven, willen proberen de Corona dictatuur in de rechtsorde te vereeuwigen. Zo schrijft een professional van het ARD-complex onder een pseudoniem in de zaterdageditie van ons weekblad Democratisch Verzet:

„Op 6 november zullen de Bondsdag en de Bundesrat een nieuw wetsvoorstel van de regering bespreken dat de nog strengere beperkingen van de grondrechten in de wet moet vastleggen, zodat ze in onze rechtbanken kunnen opkomen.

De nieuwe paragraaf 28 bis bevat een lange lijst van illegale en onevenredige maatregelen waartegen tot nu toe met succes rechtszaken zijn aangespannen en die nu oppervlakkig moeten worden gelegitimeerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: