De Jonge geeft startschot c0vid vaccinatie campagne – De Lange Mars Plus

de-jonge-geeft-startschot-c0vid-vaccinatie-campagne-–-de-lange-mars-plus

12-11-20 02:54:00, 123rf

Gisteren heeft CDA Volksgezondheidsminister De Jonge tegenover het AD verklaard dat gevaccineerden ‘eerder zonder maatregelen door het leven kunnen dan niet-gevaccineerden’. De vaccins moeten nog geleverd worden, maar de Minister opent de vaccinatie campagne met oorlog tegen mensen die geen vaccin willen. En dat heeft direct consequenties, omdat bepaalde bedrijven dit beleid snel zullen overnemen.

Covid-19 vaccin

De Jonge sloot dit jaar al een staatsgeheime overeenkomst af met Astra-Zeneca over de levering van het vaccin voor 300 miljoen. Daarnaast wil hij dat de vaccins van andere fabrikanten ook een rol gaan spelen in het bestrijden van het virus.

Hugo de Jonge vertelt tijdens de zogenaamde livesessie die hij op 11 november samen met Rutte online doet, dat alle vaccins nog in de testfase zitten en ze van geen enkel vaccin weten of het werkt. Toch denken ze volgens hem dat de eerste vaccins de eerste maanden van het volgende jaar geleverd zullen worden. Ze werken met 6 a 7 vaccins die kansrijk zijn.

De Jonge beschouwt het vaccin als de allerbeste troef. Als tweede perspectief ziet hij “innovatieve behandelingen” en als derde nog veel meer gaan testen waardoor ze de risico’s proberen te verminderen.

Onwerkelijk

Als je de liveshow van Rutte en De Jonge ziet komt dit onwerkelijk voor, alsof ze in een hele andere wereld leven dan de burgers die hun maatregelen iedere dag moeten ondervinden.

Zo schrijft een kritische kijker:

“Gniffelen en ginnegappen??? Terwijl de maatschappij, de mensen, bedrijven en organisaties die haar dragen, als gevolg van jullie pathologische gelieg en doodzwijgen van het voortschrijdend inzicht van de wetenschap massaal kapot gaan. Gedragswetenschapper Jan de Wolf heeft een duidelijke diagnose voor jullie, Mark Rutte en Hugo de Jonge: psychopathie.”

Terwijl een ander schrijft:

“Ik word misselijk van deze voorstelling, maar zo blij van de vele reacties van mensen die kritisch blijven denken en kritische vragen stellen.”

Verplicht

Vaccinaties worden niet verplicht gesteld, zo spreekt de Gezondheidsminister zich nadrukkelijk uit.

Een motie hierover is in de Tweede Kamer met overgrote meerderheid aangenomen, waarbij alleen D66 en VVD toch liever vaccinatiedwang zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: