Politiek den Haag – “uit de klauw gelopen”? | Stichting Vaccin Vrij

politiek-den-haag-–-“uit-de-klauw-gelopen”?-|-stichting-vaccin-vrij

12-11-20 12:30:00,

Van politici zouden we mogen verwachten dat ze integer zijn, kennis van zaken hebben en het welzijn van de bevolking als eerste prioriteit hebben. Dit blijkt niet zo te zijn, ten minste niet in de regel.

Geen kennis van zaken

 
De enige politicus die voldoende kennis van zaken lijkt te hebben om de juiste vragen te stellen is Wybren van Haga. Op het Youtube kanaal van Wybren Haga staan vele filmpjes waarin hij vragen stelt en nooit en te nimmer antwoord krijgt. Bijvoorbeeld de vraag om opheldering over de betrouwbaarheid van de PCR-test. Dit is een cruciale vraag omdat het hele Covid-beleid is gebaseerd op de testuitslagen. Niet op sterfte, niet op ziekenhuisopnames, maar op testuitslagen.

Testuitslagen van een test waar wetenschappers van beweren dat hij niet betrouwbaar is.1,2,3,4,5 Zelfs Jaap van Dissel, voorzitter van het Outbreak Managment Team (OMT), die de overheid vanaf het begin van de “uitbraak” heeft geadviseerd, zegt over de PCR-test:

“…en het tweede wat u noemt, en dat is ook wel een belangrijk iets, is dat we ons natuurlijk moeten realiseren dat een positieve PCR test betekent dat je genetisch materiaal aantoont, maar niet per definitie dat je levend virus aantoont waar iemand ziek van wordt” – Jaap van Dissel6

Een goed idee dus van Wybren van Haga om vragen te stellen over deze test.

Rutte snapt het niet of wil het niet snappen

Mark Rutte zegt dat hij de feiten begrijpt, maar hij weigert om ze te communiceren omdat het hele beleid op een onbetrouwbare PCR-test is gebaseerd. Kennelijk is hij zo gehecht aan het in standhouden van het beeld van een gevaarlijke ziekte waar meneer Rutte, en niet te vergeten meneer de Jonge, de Nederlandse bevolking van gaan redden met hun reeds aangekochte vaccins, dat ze de werkelijkheid niet helemaal helder meer kunnen onderscheiden.

Wat is een positief testresultaat?

Een positief testresultaat is een PCR-test die aangeeft dat er RNA (erfelijk materiaal) is gevonden. Het betekent niet dat er een levend virus is aangetoond.

Bovendien is volgens een artikel dat is gepubliceerd in het NRC een positief testresultaat in minimaal 27% van de gevallen vals positief. Met andere woorden: er zit helemaal geen Sars-Cov2 RNA in je lichaam – terwijl de test wel positief uitslaat.7

Het gevolg hiervan is dat er talloze mensen ten onrechte in quarantaine zitten!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: