Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren – Xandernieuws

wereldleiders-beloven-bill-gates-zijn-massale-vaccinatieplannen-in-2021-uit-te-voeren-–-xandernieuws

12-11-20 04:49:00,

—————————————————————————————————————————————–

Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor – Houding van 90% van de bevolking is samen te vatten met ‘verstand op nul, angst op oneindig’

—————————————————————————————————————————————-

De Britse premier Boris Johnson loopt met strenge lockdowns, harde represailles voor overtreders, en de inzet van het leger – zelfs om schoolkinderen te testen en later ook te vaccineren – voorop bij het implementeren van VN Agenda-21/30. In een bijeenkomst met Bill Gates en 10 CEO’s van de grootste farmaceutische bedrijven heeft Johnson beloofd om in 2021 in zijn functie als president van de G7 de massale wereldwijde vaccinatieplannen van Gates te zullen uitvoeren. Johnson verklaarde dat de wereldleiders jaren geleden naar Gates hadden moeten luisteren, en nu met zijn Foundation moeten samenwerken om ‘te voorkomen dat er ooit nog zoiets (als Covid-19) gebeurt.’

Alle CEO’s van de farmaceutische bedrijven (‘Big Pharma’) kwamen overeen dat de Covid-19 vaccins ‘eerlijk’ over de wereldbevolking moeten worden verdeeld. Johnson zei dat hij als president van de G7 in 2021 het wereldwijde ‘gezondheid’ plan van de Bill & Melinda Gates Foundation en Wellcome Trust gaat promoten en uitvoeren. Gates presenteerde dat plan in september aan de VN, en vroeg de landen om miljarden voor Big Pharma, zodat die hun productie van ‘vaccins en behandelingen’ flink zouden kunnen opvoeren.

Leger reeds ingezet om te testen, straks om te vaccineren

Johnson toonde zich verheugd dat er ‘een nieuw tijdperk van samenwerking voor het oplossen van problemen’ is aangebroken, en dat het ‘werkelijk een wereldwijde uitdaging’ is om ervoor te zorgen dat de mensheid ‘is voorbereid op pandemieën.’

In ons eerdere artikel van vandaag kunt u lezen hoe Johnson inmiddels duizenden militairen inzet om mensen en zelfs schoolkinderen te testen, en zodra er een vaccin beschikbaar is ook in te enten. Het wordt inmiddels ‘de grootste logistieke operatie sinds WO-2’ genoemd.

Gates: Wereld op zijn vroegst vanaf 2022 weer normaal, hangt af van vaccins

‘We zijn blij dat premier Johnson een slim plan heeft bedacht om dit in het VK te doen,’ reageerde Gates. ‘Onze stichting zal blijven samenwerken met zijn regering en andere (regeringen) om dit realiteit te maken.’

Gates,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: