De vaccinatiecampagne. De echte ziekte is institutionele corruptie

de-vaccinatiecampagne.-de-echte-ziekte-is-institutionele-corruptie

13-11-20 09:49:00,

door Wolfgang Wodarg

Het is altijd dezelfde truc

Een ziekte wordt onder een media-loep vergroot en als het meest verschrikkelijke gevaar gepresenteerd. Dat is wat de media leuk vinden. Door dergelijke Agenda-bepaling realiseren de meeste mensen zich voor het eerst dat de vermeende gevaarlijke ziekte überhaupt bestaat. Vroeger was dat anders bij epidemieën. Corrupte politici en wetenschappers doen de rest. En als de angst groot genoeg is, moeten regeringen natuurlijk reageren. Tot nu toe hebben ze bij “epidemieën” alleen maar vaccins gefinancierd en gekocht en er reclame voor gemaakt. Nu helpen ze zelfs mee om de angst voor de “epidemie” zelf te organiseren.

Er zijn ook genoeg witte jassen die zich er altijd voor willen opgeven. Populariteit en onderzoeksgelden lokken immers. De rode lampjes onder artsen en patiënten zouden uiterlijk nu moeten gaan branden, wanneer de kanselier probeert om naast de niet voor diagnose toegelaten en ongeschikte PCR-test, ook nog onontwikkelde genetische “massavaccinaties” doordrukt.  Ze plant dit onder het absurde mom van een epidemiologische noodsituatie van nationale omvang, over het hele land, en omzeilt de artsen die de patiënten behandelen. 

Bekende bangmakers als pioniers van het grootkapitaal

De gemeenschappelijke paniekzaaierij van Drosten, Lauterbach, Söder of Merkel mist elke medisch-wetenschappelijke [basis.] (Lauterbach) loopt nu weer amok met een [gênant slechte] (studie), gebrandmerkt “Imperial College”. Deze paniek smederij heeft in het geval van de vogel- en varkensgriep met behulp van de beruchte Neil Ferguson al de meest schandelijke angst scenario’s uit hun computers tevoorschijn getoverd. Dus nu wordt Covid-19 ook nog verondersteld onze geestkracht op de lange termijn te verminderen. Ik vraag me af of politieke waanzin er iets mee te maken heeft? 

Er zijn meer betrouwbare adviseurs – ook in het RKI

Ik blijf dus liever bij de schone epidemiologen van het Robert Koch Institut (RKI), die ons nu, eind oktober 2020, tijdens de test-tsunami en voor de tweede lockdown, verslag uitbrengen: *”In het Nationaal Referentiecentrum (NRZ) voor Influenza Virussen in de 43e week van 2020 werden bij in totaal elf (39 procent) van de 28 ingezonden sentinel monsters alleen rhinovirussen geïdentificeerd. In geen van de onderzochte sentinelmonsters werden influenzavirussen of SARS-CoV-2 geïdentificeerd. Door het kleine aantal ingezonden monsters is het niet mogelijk om een solide beoordeling te maken van de virussen die op dit moment nog in omloop zijn “* Aangezien er anders duizenden virus monsters worden genomen in golven van griep bij mensen met ademhalingsziekten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: