Eigenlijk ging de zon vandaag helemaal niet op – Transitieweb

eigenlijk-ging-de-zon-vandaag-helemaal-niet-op-–-transitieweb

13-11-20 09:55:00,

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in de gaten. Maandelijks vat hij zijn indrukken samen. In deze aflevering blikt hij terug op de maand oktober 2020. Hij gaat daarbij in op de impact van chemtrails op ons immuunsysteem: zij blokkeren de genezende werking van de zon.

In deze oktobermaand kende Driebergen enkele periodes van heerlijke gezonde lucht. Bij westenwind ruik – en proef – je hier in heel flauwtjes de zee: ziltig en verfrissend. Naast andere perioden, waarin we een verschraalde lucht hadden, waren er in oktober ook dagen dat ik een wazige blauwe lucht waarnam, maar dan zonder zichtbare chemtrails. Dat verbaasde mij.

Het immuunsysteem van de mens

Het immuunsysteem is in werkelijkheid en bepaalde bezigheid van het ik in het bloed. Niet louter een biologisch systeem, maar een uiterst complex spiritueel gebeuren dat zich uitgiet vanuit het hoogste wezensdeel van de mens.

Deze – het evenwicht houdende – bezigheid van het ik in het bloed, die in verband staat tot het teniet doen van ziekteveroorzakers, wordt al tientallen jaren ondermijnd. Op fysiek niveau gebeurt dat met overdreven hygiënische maatregelen en extensief gebruik van antibiotica, zodat het ik in zekere zin te weinig te doen heeft. Het blijft zo niet in training om op adequate wijze te reageren op ziektekiemen of – en dat zien we ook gebeuren – het komt tot een bovenmatige reactie van het afweersysteem, wat dan weer problemen geeft. Ook de toename van auto-immuunziekten, die we te veel in het volk waarnemen, hangt hiermee samen.

Wie in mij gelooft, zal leven, ook als hij sterft”, Joh. 11:25.

“Als je dit in je gedachteleven laat prevaleren, zodat het ook in je handelen tot uiting komt, kunnen vele zogenaamde preventieve maatregelen vervallen en leef je veel gezonder.”

(beide citaten aangehaald uit Judith von Halle’s boek De Coronavirus pandemie, blz.30 en 31).

Het jarenlange gemis aan frisse natuurlijke licht-lucht speelt ook een belangrijke rol in deze ondermijning van het immuunsysteem .

Uit het dagboek

Vrijdag 2 oktober; 7.50 uur
In de hemel voor de opkomende zon zijn veel chemtrails te zien in hun verschillende stadia. Opvallend is een lichte chemtrail met rechts daarnaast een donkere. Er viel op de donkere nog geen zonlicht,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: