Immunoloog: overheid weet dat corona maatregelen niet helpen, gaat toch door – De Lange Mars Plus

immunoloog:-overheid-weet-dat-corona-maatregelen-niet-helpen,-gaat-toch-door-–-de-lange-mars-plus

13-11-20 10:20:00,

Immunoloog Capel heeft zich bij de BPOC zeer kritisch uitgelaten over het regeringsbeleid tegen corona. Op een heldere manier legt hij uit waarom de lockdown, de 1,5 meter afstand en het mondkapje virussen niet tegen kunnen houden. De overheid weet dit al sinds voorjaar 2020, maar gaat toch gewoon door met deze maatregelen.

Onderzoek BPOC

De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie BPOC 2020 doet onderzoek naar de door de overheid genomen maatregelen vanwege Covid-19, het coronavirus.

De commissie neemt hiervoor verklaringen af van deskundigen zoals artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren met de centrale vraag:

“Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd, zijn deze maatregelen effectief en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het door het SARS-CoV-2 virus?”

De verhoren zijn openbaar, worden gefilmd en gestreamd. De commissie maakt van de verhoren een proces-verbaal waarmee een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld wordt. Dit zullen ze aanbieden aan de Tweede Kamer. Ondertussen zijn onder anderen gehoord Prof. Michaéla Schippers, Dr. Bettina van Steenis, Drs. Mario Ortiz Martinez, Renate Tillema, Psychiater, Jan Vosters, Karin Pijper, Sheila Neijman en Monique de Veth.

1,5 meter afstand

Pierre Capel, emeritus Hoogleraar in de Experimentele Immunologie (Geregistreerd immunoloog) legt uit wat er mis is met de 1,5 meter afstand regel. Wanneer we uitademen produceren we aerosolen (zowel grote als kleine druppels). De kleine druppels blijven uren zweven in de lucht. Men gaat ervan uit dat deze druppeltjes, waarin het virus zit, en die we uitademen en niezen binnen 150 cm op de grond vallen.

De grote druppels vallen binnen 5 tot 10 meter op de grond.

“Dus de 1,5 meter geeft geen bescherming, noch tegen de grote en noch tegen de kleine druppels.”

Volgens Capel is dit al bekend sinds 1955!

Lockdowns

Hij vervolgt dat het effect van lockdowns evenmin positief is.

Het coronavirus vermenigvuldigt zich namelijk heel snel. Doordat je met een lockdown nooit het virus volledig kunt uitbannen kan je slechts het besmettingsproces vertragen.

“Stel dat je met een lockdown 90% van het virus kunt uitbannen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: