Klimaatactie (SDG 13): CO2 biljoenenkrediet 2030 Agenda – Interessante Tijden

klimaatactie-(sdg-13):-co2-biljoenenkrediet-2030-agenda-–-interessante-tijden

13-11-20 12:06:00,

Bruinkoolmijn RWE Hambach. RVO geeft RWE (Essent) miljardensubsidies om bij ons bos in brand te steken: Klimaatactie

Vandaag op Blue Tiger Studio kun je de aflevering zien over het belangrijkste SDG Doel: Klimaatactie. Zonder SDG 13 is er geen krediet voor de agenda van wereldhervorming. Mark Carney, gouverneur van de Bank of England noemt het onvoorstelbare bedrag van 90 duizend miljard dollar, dat voor ‘klimaatactie’ tot 2030 nodig zou zijn.

Met dank aan 1 van de weinige nog echte journalisten, James Corbett die deze figuur uit de augustus-speech van Mark Carney haalde

Mijn foutje, het waren dus dollars, geen euro’s (europese dollars). Daarnaast dien ik preciezer te formuleren. Bruinkool is verteerde turf, maar turf is nog geen fossiele brandstof. Zie verder dat het Klimaatactie-logo van een Vrijmetselaar-alziendoogje is voorzien. Het is het machtsonderdeel, dat het krediet moet genereren.

Hoe Carney op 90 duizend miljard dollar komt is me onduidelijk. Maar in het rapport van de Wereldbank over ontwikkelingshulp zie je ook dat ze ‘from billions to trillions’ gaan per jaar voor duurzame ontwikkeling. Dus duizenden miljarden euro’s per jaar praten we over.

Met een verplichte prijs voor CO2 van 50 euro per ton van de Nederlandse Bank (DNB) kun je zo hete lucht via overheidsdwang tot investeringskrediet omtoveren. Want bedrijven worden verplicht dat af te kopen. Mark Carney is niet zomaar iemand. Het is een financiële topdog, die nu uit naam van de Green Reset de Canadese regering adviseert.

Share Tweet Share  » Lees verder

%d bloggers liken dit: