Testen is vaccineren – mijdt het als de PEST!

testen-is-vaccineren-–-mijdt-het-als-de-pest!

13-11-20 09:20:00,

In 2009 verscheen een peer-reviewed onderzoeksrapport over de voordelen van zogenoemde nasale vaccinatie.

Dat rapport is terug te vinden onder de volgende link:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0169409X08002640

Nanoparticles for nasal vaccination

Abstract

De grote belangstelling voor de toediening van slijmvliesvaccins komt voort uit het feit dat slijmvliezen de belangrijkste plaats van binnenkomst zijn voor veel ziekteverwekkers. Naast andere mucosale plaatsen is de neustoediening vooral aantrekkelijk voor immunisatie, omdat het neusepitheel wordt gekenmerkt door een relatief hoge permeabiliteit, lage enzymatische activiteit en door de aanwezigheid van een belangrijk aantal immunocompetente cellen. Naast deze gunstige eigenschappen zou de nasale route vereenvoudigde en meer kosteneffectieve protocollen voor vaccinatie kunnen bieden met een betere naleving van de voorschriften voor de patiënt.

Het gebruik van nanodragers biedt een geschikte manier voor het toedienen van antigene moleculen aan de neus. Naast een betere bescherming en een gemakkelijker transport van het antigeen, zouden systemen voor de toediening van nanodeeltjes ook kunnen zorgen voor een effectievere herkenning van het antigeen door de immuuncellen. Dit zijn belangrijke factoren in de optimale verwerking en presentatie van het antigeen, en dus in de daaropvolgende ontwikkeling van een geschikte immuunrespons. In die zin biedt het ontwerp van geoptimaliseerde vaccin-nanodragers een veelbelovende manier voor neusslijmvliesvaccinatie.

In de samenvatting alleen al worden er grote voordelen gekoppeld aan nasale toediening van nanodeeltjes.

Het grootste voordeel is, dat het heimelijk kan gebeuren, als er teveel weerstand onder de bevolking is tegen rechtstreekse injecties in de bloedbaan.

Door ons af te vragen waarom er zo geweldig veel (mega grote) teststraten moeten worden bijgebouwd, komen we tot de conclusie dat er wel eens andere bedoelingen mee zouden kunnen zijn.

Ook vroegen wij ons al eerder af, of die wattenstaafjes wel zo steriel zijn.

Bovendien komen ze hoogstwaarschijnlijk uit China en er zijn eeuwenoude Chinese plannen om het barbaarse Westen te onderwerpen. Dit is niet nieuw en het klinkt bijna ongeloofwaardig, doch de Chinezen hebben sinds de Opiumoorlogen meer dan één appeltje met ons te schillen.

Voortdurend hebben we er op gehamerd, dat die PCR test geen enkele waarde heeft, anders dan het opzwepen van de volkspaniek, door te spreken over “besmettingen”, en op die manier een soort tweede golf te fabriceren.

De bevolking wordt murw gemaakt door de weerstand te verzwakken via lockdowns,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: