POLITIE aan de deur vanwege een artikel? – Transitieweb

politie-aan-de-deur-vanwege-een-artikel?-–-transitieweb

14-11-20 07:47:00,

Wellicht naar aanleiding van mijn artikel van een tijdje terug over zendmasten en corona kreeg ik gisteravond rond een uur of negen de politie (wijkagent plus collega) aan de deur. “Om eens te praten over het coronagebeuren”. Eén of ander ‘informatiepunt’ maakt zich zorgen over mij…

Ik zag vorige week het onderstaande filmpje al voorbijkomen.

En gisteren was het blijkbaar mijn beurt.

Nu ben ik qua intimidatie wel wat gewend, dus dit raakt me niet meer zo erg. Ik verspreid orgonite sinds 2005 en heb mijn dosis surveillance, intimidatie en voodoo (leg ik verderop uit) wel gehad.
Het is wel de eerste keer dat intimidatie openlijk en via ‘officiële’ weg gebeurt. Het is voor mij de aanleiding te schrijven over wat anderen ook meemaken of meegemaakt hebben, maar wat toch bij het grote publiek vooralsnog zeer onbekend is.

Collectieve verdwazing

Toen ik in 2005 van Don Croft en via de verhalen online te horen kreeg dat ‘geheime diensten’ mensen die op grote schaal orgonite verspreiden komen lastigvallen, kon ik dit maar moeilijk geloven.

Ik hoop dat ik door mijn verhaal hier te vertellen, ervoor kan zorgen dat sommige mensen zich gesteund voelen (neen, u bent niet gek) en dat anderen misschien een beter inzicht krijgen in hoe ‘conspiracy’ werkt. Dat onderwerp is echter vrij uitgebreid. Ik wil hier enkel aanstippen dat de meeste mensen die ‘complotdenken’ de fout maken te denken dat voltallige regeringen op grote schaal in achterkamertjes erop uit zijn de bevolking te muilkorven. In werkelijkheid speelt dit alles zich veel subtieler af (en zijn er veel minder ‘echte’ complotteurs).

Er wordt een soort collectieve verdwazing instandgehouden door middel van ‘zwarte magie’. Dat draait om brainwashtechnieken, mediamanipulatie, de entertainmentindustrie… waardoor ons wereldbeeld en de keuzes die we maken beïnvloed worden. Deze verdwazing zorgt ervoor dat er een bestendiging en voortschrijden van een dictatuur plaatsvindt. Tegelijkertijd ‘ontwaken’ ook steeds meer mensen geheel of gedeeltelijk uit deze verdwazing.

Stalking met helikopters

Wat er gebeurt als je als outsider buiten de lijntjes begint te kleuren en begint te ‘storen’ is dat je in het vizier van (minstens een sectie van) de veiligheidsdiensten terechtkomt, in binnen- en buitenland.
In Nederland is dat bij mijn weten de AIVD en MIVD,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: