Voorzitter federale verkiezingscommissie: “Er is sprake is van kiezersfraude”.

voorzitter-federale-verkiezingscommissie:-“er-is-sprake-is-van-kiezersfraude”.

14-11-20 02:18:00, x Voorzitter federale verkiezingscommissie: “Er is sprake is van kiezersfraude”.

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het is nogal wat, wanneer de voorzitter van het Federale Verkiezingscomité Trey Trainor (HIER), meldt, dat de 2020 US Elections illegaal kunnen zijn, door wijdverspreide fraude..! Tijdens een interview, gisteren, vrijdag de 13e november (!), liet  deze Trainor er geen onduidelijkheid over bestaan. Hij sprak met een journalist van ‘Newsmax TV’s ‘National Report’‘  en zei daar, dat de bureaus die de stemmen nog steeds aan het tellen zijn, ‘are not granting observers access to watch the ballot counting process could be involved in voter fraud’. Dat deze bureau’s dus geen obersevatoren toelaten bij het tellen van de stemmen, zoals door de rechtbank bepaald, en hierdoor betrokken kunnen zijn bij verkiezingsfraude.

“Ik geloof dat er op deze plaatsen sprake is van kiezersfraude”, zei hij. “Anders zouden ze de waarnemers naar binnen laten gaan.”

Ondanks het winnen van een gerechtelijk bevel, waardoor de Trump- campagne, waarnemers mag en kan sturen, om toezicht te houden op het tellen van de stemmen in Pennsylvania, vanaf een afstand van zes meter, worden volgens Trainor, de waarnemers “niet op een zinvolle manier in de stemlokalen toegelaten.” En dat, wanneer waarnemers wel worden toegestaan om te kijken, de ‘doelpalen verplaatst worden’, uit de buurt van de zes meter, die vereist is en toegestaan, door het gerechtelijk bevel.

Hij zei de claims, die in de juridische processen, door de Trumpcampagne worden ingediend ‘zeer geldige beweringen’ zijn, die ‘volledig’ door het juridische rechtssysteem dienen te worden gescreend. Hij voorspelt dat enkele van de wettelijke gevolgtrekkingen, waarschijnlijk bij het Amerikaanse Hooggerechtshof zullen eindigen. Kijk naar deze video van het interview. (Helaas nog niet kunnen vertalen!).

Deze voorzitter van de Federale Kiescommissie, James Trainor, is een Republikein en werd genomineerd door president Donald J. Trump, en daarna ingezworen door de Senaat van de VS 19 mei 2020. Hij werd benoemd voor een termijn die eindigt op 30 april 2023. Hij is een Texaan en al meer dan 20 jaar actief als jurist binnen het overheidsapparaat. Met name op het gebied van het kiesrecht, het campagnefinancieringsrecht en de ethiek.

Hij was voor de staat Texas,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: