Waarom blijft Zweden overeind en kiezen de lockdown landen voor de economische afgrond? – De Lange Mars Plus

waarom-blijft-zweden-overeind-en-kiezen-de-lockdown-landen-voor-de-economische-afgrond?-–-de-lange-mars-plus

14-11-20 07:43:00,

Zweden blijft de gemoederen van met name de massa media en gezagsgetrouwe lieden bezighouden. Hoe kan het dat landen zichzelf naar de economisch ondergang helpen met winkelsluitingen, 1,5 meter afstand, mondkapjes en censuur en desondanks even veel of zelfs meer (vermeende) covid-19 patiënten hebben? Het Scandinavische land bewijst voortdurend dat je van je land geen krankzinnigengesticht hoeft te maken om zowel lichamelijk, psychologisch als financieel gezond te blijven. Dit tot irritatie van regeringen met een medische dictatuur, zoals ons land, en van de volgzame bevolking die eenvoudigweg ontkent dat het noordelijke land zijn eigen plan trekt.

Zweden blijft overeind

Nog even kort de handelwijze van de Zweden. Aangezien hun grondwet ernstige beperkingen van de bewegingsvrijheden van de bevolking verbiedt kon de regering niet veel anders dan ze nu hebben gedaan. Een algemene lockdown is verboden bij wet.

In tegenstelling tot andere landen zaten de main stream media en de regering niet op dezelfde lijn. Ook hier zien we dat de massa media een ware angst campagne voerde, deze werd echter niet ondersteund door de Zweedse regering! De bevoegdheid van de regering is echter enorm beperkt. De staatsagentschapppen, zoals het agentschap voor openbare gezondheid, voeren een min of meer autonoom beleid. Vandaar dat het corona beleid in dit land afkomstig is van het hoofd van dit agentschap Anders Tegnell. Hij begon met een omgekeerde lockdown. In plaats van het hele land af te sluiten, adviseerde hij dat de kwetsbaren op afstand bleven. (lees meer hier)

Zweedse situatie

Rekenmeester Ad Broere volgt de ontwikkelingen op de voet en vergelijkt de situatie van Nederland met die van Zweden na 45 weken. In ons land is er een afwijking naar boven wat betreft de sterfte, in Zweden zien we dat niet. Hij toont hier de grafiek er meteen bij. Blijkbaar hebben de anti coronamaatregelen van Rutte eerder een negatief dan een positief effect op de gezondheid.

Volgens een recent bericht van Rens Koedam is dit de situatie in Zweden.

“Zweden, geen grote evenementen, wél café’s en restaurants open. Geen mondkapjesplicht, een boetesysteem maar adviezen, geen contactonderzoek maar vragen aan de burgers om bij ziekte hun vrienden en kennissen te waarschuwen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: