‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’ – Xandernieuws

‘al-58-luchtvaartmaatschappijen-willen-reizigers-zonder-covid-test-gaan-weigeren’-–-xandernieuws

15-11-20 10:12:00,

—————————————————————————————————————————————–

De nieuwe Untermensch is geboren: test- en vaccinweigeraars

—————————————————————————————————————————————–

Het grote uitsluiten van corona test- en vaccinweigeraars is begonnen. Drie luchtvaartallianties, die samen 58 maatschappijen vertegenwoordigen, dringen er bij overheden op aan om hen toestemming te geven alleen nog mensen te vervoeren die getest zijn op Covid-19. Dit ‘nieuwe normaal’ zal al in de nabije toekomst vermoedelijk ook werk, scholing, openbaar vervoer en alle andere publieke diensten gaan omvatten, en mogelijk zelfs toegang tot je eigen bankrekening. Kortom: de nieuwe Untermensch is geboren, of beter gezegd: aangewezen.

Ticketmaster, een van de grootste verkopers van vliegtickets, kondigde afgelopen week aan serieus te overwegen om van klanten bewijs te vragen dat ze een negatieve corona test hebben gekregen, en/of gevaccineerd zijn. Alleen dan zullen ze nog een vliegreis kunnen boeken.

Volgens Axios overwegen 58 luchtvaartmaatschappijen hetzelfde te gaan doen. Omdat de quarantaine regels ineffectief zijn en veel te lang duren, is de vraag naar vliegtickets met gemiddeld 80% ingestort. Om dit weer op gang te helpen willen deze maatschappijen toestemming krijgen om van alle passagiers te eisen dat ze 24 tot 72 uur voor vertrek een Covid-19 test (hebben) ondergaan, en straks ook dat ze gevaccineerd zijn.

Het controlesysteem zal vermoedelijk de invoering van een Covi(d)-pas of CommonPass omhelzen, zoals die wordt gepromoot door het World Economic Forum. De WEF is een van de belangrijkste drijvende krachten achter de ‘Grote (Groene) Reset’, de staatsgreep die in het Westen een globalistische communistische klimaat-virus dictatuur aan het installeren is.

Nu Uber en andere bedrijven reeds zijn begonnen met het weigeren van hun diensten aan mensen die de corona regels overtreden, zal het ‘nieuwe normaal’ een nieuwe maatschappelijke onderklasse creëren die bestaat uit ‘weigeraars’ en/of ‘complotdenkers’. Zij zullen stapsgewijs, vermoedelijk binnen slechts enkele jaren tijd, worden uitgestoten uit de samenleving. Reizen, leren, werken, socialiseren, en uiteindelijk zelfs kopen en verkopen zal voor deze nieuwe Untermenschen onmogelijk worden gemaakt – als ze al niet in concentratiekampen belanden.

Xander

(1) Summit News

Zie ook o.a.:

14-11: Duitse minister (CDU) wil overtreders coronabeleid opsluiten in inrichtingen
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
12-11: Britse overheid zet duizenden soldaten in om schoolkinderen op corona te testen
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
25-09: Australische staat Victoria stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: Precies zoals voorspeld: Nederland begint vanaf 18 september met aanloop naar tweede lockdown
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: