Interview met Dr. Elke F. de Klerk

interview-met-dr-elke-f.-de-klerk

15-11-20 10:13:00,

United Netwerk News is onvermoeibaar aan de laatste loodjes bezig om dit nieuwe wereldwijde nieuwskanaal te lanceren (zie het vorige artikel)

Vooruitlopend daarop kun je een van de eerste producties van United Network Europe alvast bekijken. We hebben, zoals jullie dat gewend zijn van ons, met DVM-TV voor United Network een zeer uitgebreid interview opgenomen met Dr. Elke F. de Klerk uit Nederland over de hele Covid-situatie en zoals die in de mainstream media wordt uitgemeten. Ze is onder andere oprichter van Doctors for Truth.

Lees ook dit zeer onthullende document over deze ‘plandemie’. Wanneer is dit gepland, hoe, door wie en waarom?

We hebben Elke heel veel vragen voorgelegd en ze geeft daarop zeer open en eerlijk antwoord.

Deel 1 van dit interview is zojuist door UNN online gezet via hun andere kanalen, voorafgaand aan de lancering van hun definitieve website; een zeer uitgebreide nieuwssite waar iedereen heel blij van kan worden, dat kan ik jullie garanderen! Maar daarover binnenkort meer.

We hebben besloten het interview in het Engels op te nemen, omdat het tenslotte een Internationaal nieuwskanaal is. Maar ik heb het wederom wel weer vertaald en ondertiteld in het Nederlands voor degenen die moeite hebben met Engels. Klik dan even door naar mijn kanaal hier en zet, indien het niet vanzelf verschijnt, de Nederlandse ondertiteling even aan.

Wij zijn heel erg blij dat we met het fantastische team van United Network News mogen werken en dat ze voor Europa alvast een heel eigen platform hebben gecreëerd voor het echte nieuws: nieuws van, door en voor ons allemaal en vanuit de hele wereld.

Zie hier deel 1 op het gloednieuwe kanaal van United Network Europe. Deel 2 en 3 volgen zo snel mogelijk, dus stay tuned!

Important links:

unitednetwork.nunchee.tv

lifeforce.cc

projectspeak.net

©Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor ‘hue-manity’ en mogen gedeeld en geheel of gedeeltelijk gepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: