RIVM meldt 5457 personen met ‘besmettingen’ en die DUS (!) COVID-19 hebben. Het zijn er precies NUL (0).

rivm-meldt-5457-personen-met-‘besmettingen’-en-die-dus-(!)-covid-19-hebben-het-zijn-er-precies-nul-(0).

15-11-20 04:55:00,

Het RIVM blijft hardnekkig beweren dat de PCR test “besmettingen” kan detecteren.

LEUGENS!

Het aantal positieve testuitslagen was vandaag 5457, zo meldt het RIVM. Aangezien 98% bewezen ‘vals positief’ is, spreken we dus over 110 gevallen, die aandacht van huisarts of specialist behoeven. Want we weten ook niet waar de PCR-test positief op heeft getest. Niet op SARS-CoV-2, want zowel het Amerikaanse CDC [LINK] en het Britse NHS [LINK] hebben maanden geleden bevestigd, dat dit “virus” niet aanwezig was en is. Misschien moeten ze het RIVM eens bellen. Al was het alleen maar om het liegen te perfectioneren. Waarom en hoe de PCR-test wordt misbruikt voor een obscure agenda, wordt door de moleculair bioloog Peter Borger haarfijn uitgelegd [LINK]. Omdat iedereen zich maar te pas en te onpas laat testen, ook al heeft men niets onder de leden, betekent dat misschien 10% symptomatisch is en DUS anderen zou kunnen besmetten. Vooropgesteld, dat er bewijzen zijn dat er überhaupt sprake is van besmettelijkheid. Niet iedereen is daar overigens van overtuigd.

THE CONTAGION MYTH (PDF)

Ook het categorisch NIET melden van de percentages “besmettingen” in relatie tot het totaal aantal testen is leugenachtig en misleidend. de bevolking wordt in het ongewisse gelaten over de feiten. Is er in onderhavig geval nu minder positief getest of ies er überhaupt minder getest? Het RIVM en dus regime Rutte wil niet dat wij dat weten. vandaar dat wij kunnen concluderen, dat het percentage eveneens NUL (0) is, bijh gebrek aan informatie. Aan die getallen van RIVM kan absoluut geen waarde worden gehecht. De “pandemie” is door toedoen van het regime en de adviseurs in het OMT voor onze ogen vermoord. Jammer voor hen.

De test-epidemie is dus een oneigenlijk toegepast biologisch wapen om de mensen te dwingen te gehoorzamen. Deze van staatswege gehanteerde regime van terreur houdt iedereen in een ijzeren greep. Volkomen onterecht. Want er is GEEN oversterfte, dat wijzen de cijfers van het CBS uit [LINK]. De ziekenhuizen lopen leeg. De IC’s worden kunstmatig vol gehouden, want dit levert aan inkomsten meer dan het dubbele op. Tenminste, dat is de enige verklaring voor de zinsnede die we nu al weken aan een stuk als een rode vlag zien wapperen in de persberichten en op NOS Teletekst: “Op de IC’s zijn ‘X’ nieuwe patiënten opgenomen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: