Bevrijd het volk uit de klauwen van de Covid-19 sekte! – CSTV

bevrijd-het-volk-uit-de-klauwen-van-de-covid-19-sekte!-–-cstv

16-11-20 09:30:00,

Het navolgende is gebaseerd op een door de auteur CJ Hopkins geschreven artikel dat aantoont dat mensen de coronapandemie niet doorzien, omdat ze zonder dat ze het weten zijn ingewijd in een sekte, de Covid-19 sekte.

Eén van de belangrijkste kenmerken van een totalitair bewind is dat mensen zich conformeren aan een psychotisch officieel verhaal. (Bij psychose is sprake van een veranderde beleving van de werkelijkheid die waarnemen, denken en emoties beïnvloedt. De belangrijkste symptomen zijn wanen en hallucinaties).

Het officiële krankzinnige verhaal heeft dan ook weinig of niets te maken met de werkelijkheid, dat dan ook constant wordt tegengesproken door de werkelijke feiten.

Dit fenomeen komen we onder andere tegen bij de Nazi’s en het Stalinisme. Maar, waar je dit verschijnsel nog veel beter kunt waarnemen is bij bepaalde sektes. Bekende voorbeelden hiervan zijn: de Manson familie, de People’s Temple van Jim Jones, maar ook de Scientology kerk en de Q psyop.

Wanneer je later terugkijkt naar een dergelijk fenomeen, zoals bijvoorbeeld het Nazitijdperk, dan is het voor normaal denkende mensen klip en klaar dat het officiële verhaal grotendeels was gebaseerd op waanvoorstellingen.

Maar, wat niet veel mensen begrijpen is dat degenen die slachtoffer worden (een individu of een totale (wereld)bevolking) van dergelijke waanvoorstellingen dat niet zo ervaren. Voor hen is het officiële verhaal niet psychotisch. Het tegenovergestelde is waar, voor hen voelt het volkomen normaal. Alles wat zij in hun maatschappij dagelijks waarnemen bevestigt het verhaal bovendien ook nog. Alles wat het officiële verhaal in twijfel trekt wordt gezien als een existentiële dreiging. Dat wil zeggen, een dreiging die zo groot is dat het voortbestaan van het leven zoals we dat kennen erdoor in gevaar komt.

De officiële verhalen hebben altijd een groot paranoïde element. Een verhaal waarbij de sekte wordt bedreigd door een vijand. Alleen door het strikt handhaven van de regels van de sekte kan de ideologie van de sekte gered worden. Het maakt geen enkel verschil wie of wat die vijand is. Het maakt geen verschil of het opstandelingen zijn, de Joden of een virus. De identiteit van de vijand is niet belangrijk. Het punt is dat er een paranoïde en hysterische sfeer wordt gecreëerd, waardoor de leden van de sekte de aan hen opgelegde strenge regels blijven gehoorzamen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: