Bidens schaduwkabinet | Door Thomas Röper | KenFM.de

bidens-schaduwkabinet-|-door-thomas-roper-|-kenfm.de

16-11-20 04:20:00,

Een zwerm haviken boven het Witte Huis

Een standpunt van Thomas Röper.

Terwijl de Duitse media Biden en zijn potentiële kandidaten voor overheidskantoren vieren, herinnert de Russische televisie ons aan hun CV. Het potentiële Biden-team bestaat uit het vastbinden van valken en zelfs voorstanders van marteling.

Wie de moeite neemt om te kijken naar de biografieën en carrières van de kandidaten van het Biden Team die genoemd worden voor buitenlands beleid en inlichtingenwerk, zal merken dat er nog meer haviken bestemd zijn voor leidinggevende posities dan onder Trump. De Russische televisie heeft een samenvatting geproduceerd die doorspekt is met zwarte humor, waarvan iedereen de waarheid snel kan controleren met een standaard zoekmachine. Ik heb de Russische televisiereportage vertaald.

Start de vertaling:

De New York Times publiceerde vandaag een belangrijk artikel met een lijst van de topkandidaten voor topbanen in de belangrijkste Amerikaanse agentschappen onder Joe Biden. En ook al is hij officieel nog geen president, je kunt nu al zien wat hij wil.

Neem bijvoorbeeld de waarschijnlijke kandidaten voor buitenlandse inlichtingendiensten. Als we de trans-Atlantische journalisten willen geloven, zijn er twee kandidaten. De eerste is Avril Haines. Ze werkte als adjunct-directeur van de CIA onder Barack Obama en was onder hem lid van de Nationale Veiligheidsraad. Ze is een actieve voorstander van zogenaamde „geavanceerde verhoortechnieken“.

Simpel gezegd, de brute marteling van terreurverdachten, bijvoorbeeld door waterboarding, waarbij de delinquent het gevoel heeft te verdrinken. De aanhangers van de Democratische Partij in de liberale pers herinneren zich dat natuurlijk liever niet meer. Maar de tweede kandidaat, het moet gezegd worden, is op geen enkele manier minderwaardig aan haar.

Michael Morell. Een andere figuur uit het Obama-tijdperk: hij is bijzonder interessant met het oog op de mogelijke relaties tussen Washington en Moskou. Hij is een fervent voorstander van de theorie van de beruchte „Russische inmenging“. En over het algemeen is hij een die-hard Russophobe die nooit heeft geprobeerd om het te verbergen.

Hawks vliegen over het Witte Huis. Valken zijn de traditionele bewoners van de Amerikaanse overheidscorridors. Michael Morell is een bijzonder stralende vertegenwoordiger van dit soort politici. Het favoriete tijdverdrijf van deze wonderbaarlijke vogel is wraak te nemen op de Russen voor alles wat faalt in het Amerikaanse buitenlandse beleid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: