Biden of Trump? – Wakker Mens

biden-of-trump?-–-wakker-mens

17-11-20 10:59:00,

 

blankIn dit uitzonderlijke geval, zou ik voor
de olifant in de porseleinkast gaan.

Op het moment dat ik dit berichtje schrijf (15-11-2020), is er nog steeds geen officiële winnaar bij de presidentsverkiezingen in Amerika. Ook wanneer alle media Biden als overwinnaar benoemen, is dit NIET officieel en alleen als stemmingsmakerij te zien.

Bij het machtigste land ter wereld, een land wat onder de dekmantel van “democratie” als exportproduct, oorlogen en vele valse vlag operaties in de wereld heeft doorgevoerd, wordt Amerika’s democratie nu een karikatuur en de werkelijkheid zichtbaar. Amerika is geen democratie maar een oligarchie.

Trump is een merkwaardig fenomeen. In The beauty and the beast beschreef ik al dat hij niet aan onze voorstelling van een waardig staatsman voldoet.
Maar er is meer aan de hand met Trump. Trump hoort niet bij de machtselite, hij is zelfs een groot gevaar voor de Schaduw macht.
In de lijn van de Clinton’s en de Obama’s, is Biden een nieuwe verpakking voor het oude product en zonder meer een lakei van deze macht achter de schermen. Dit vermeende inzicht, is voor mij genoeg om Trump te prefereren boven Biden. Nee, dit maakt mij niet tot een Trump aanhanger.

Ik wil hier op enkele gebeurtenissen uit de Trump area wijzen die waarschijnlijk voor vele Wakkermens lezers, Trump in een onverwacht daglicht plaatsen.

In The beauty and the beast wees ik al op de terughoudendheid van Trump met de oorlogsvoering. Logisch, een oorlog dient niet het Amerikaanse volk. (Wel de industrieel-financieel-economische elite)

blankKunt u zich nog aan de grove beledigingen herinneren die Trump twitterde naar Kim Jong-un, de pipo van Noord-Korea? Bij de gevaarlijke oorlogsretoriek van Trump leek een Amerikaanse invasie niet meer ver. Alle NAVO-haviken stonden likkebaardend in de startblokken, vooraan Engeland en Frankrijk.
Trump verraste de wereld met de grote “vriendschap” die er plotseling tussen hem en Kim Jong-un van de een op de andere dag gegroeid was.
Net zo een krankzinnige vertoning, maar het gevaar was geweken. De gehele Navo-top op het verkeerde been en schaakmat gezet.

Met een vergelijkbare manoeuvre verijdelde Trump een mogelijke invasie in Venezuela. Hij sprak duidelijk zijn voorkeur uit voor Juan Guaido als “democratisch” gewilde president.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: