Donald Trump speelt niet alleen golf, hij zuivert het Pentagon, door Thierry Meyssan

donald-trump-speelt-niet-alleen-golf,-hij-zuivert-het-pentagon,-door-thierry-meyssan

17-11-20 11:12:00,

Te midden van de uitslag van de presidentsverkiezingen heeft president Donald Trump zich ertoe verbonden het Pentagon te zuiveren van de rebelse leiders. Het eerste doelwit was de Secretaris van Defensie, die bleef liegen om de echte doelstellingen van de generaals te verbergen.

JPEG - 67.4 kB Christopher Miller, de nieuwe Amerikaanse minister van Defensie. Hij heeft de taak gekregen om toekomstige oorlogen te voorkomen.

Als de presidentsverkiezingen voorbij zijn, mag de bewoner van het Witte Huis alleen nog maar de dagelijkse gang van zaken regelen. Maar net voordat de federale verkiezingscommissie de verkiezingsresultaten bekendmaakte, begon president Donald Trump met een ongekende opruiming van het Pentagon.

De Amerikaanse pers, die hem altijd als een incompetente narcist afschildert, lijkt dit niet belangrijk te vinden. Dus ze schilderen hem af als een golfer.

Maar hij ontkende het:
- Secretaris van Defensie Mark Esper (vervangen door Christopher Miller);
- zijn stafchef, Jen Stewart (vervangen door Kash Patel);
- de directeur van het defensiebeleid, James Anderson (vervangen door Anthony Tata);
- Onder Secretaris van Defensie voor Inlichtingen en Veiligheid, Joseph Kernan (vervangen door Ezra Cohen-Watnick);
- en NATO verbindingsofficier Michael Ryan (vervangen door Andrew Winternitz).

Deze personeelsbeweging is gemakkelijk te interpreteren: sinds de aankondiging door de grote media van een volledige overwinning van Joe Biden, zijn de bekentenissen van hooggeplaatste ambtenaren die de manier waarop ze jaren van Jacksoniaanse politiek hebben gesaboteerd, verveelvoudigd [1] De verjaagde ambtenaren worden ervan verdacht hen te hebben verdoezeld of zelfs in kaart te hebben gebracht om president Trump omver te werpen. Daarentegen zijn de gepromoveerde hoge functionarissen loyaal aan de huidige president en delen zij allen de overtuiging van de nauwe banden tussen het Clinton- en Obama-presidentschap en de Broederschap van de Moslimbroederschap.

Het lijkt misschien vergezocht om in verband met de Amerikaanse presidentsverkiezingen te spreken over een buitenlands geheim genootschap. Maar dat is niet het geval.

Deze herschikking zou zijn opgedrongen door Kash Patel. Voormalig assistent van de vertegenwoordiger van Devin Nunes in het Comité van de Inlichtingendienst, had hij een rol gespeeld in het aantonen van het monitoren van Donald Trump door het kabinet Obama en in de onzinnigheid van Russiagate [2]. Vervolgens werd hij benoemd tot adjunct-assistent van president Trump en directeur terrorismebestrijding in de Nationale Veiligheidsraad.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: