Gelukkig is er ook nog goed coronanieuws

gelukkig-is-er-ook-nog-goed-coronanieuws

17-11-20 05:21:00,

world freedom alliance 2020Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om in de lawine van slecht nieuws ook nog leuke en/of postitieve zaken te ontdekken.

Gelukkig is er ook wel degelijk goed nieuws, al dreigt dat vaak wat ondergesneewd te raken. 
 

Wie de berichten een beetje heeft gevolgd, weet dat volgens de door de media benoemde nieuwe Amerikaanse president Joe Biden een harde lijn zal trekken in de “strijd tegen het coronavirus” en dat hij het dragen van een mondkapje overal zal verplichten.

Maar, dan is hij bij Kristi Noem (gouverneur Zuid Dakota) aan het verkeerde adres, want zij heeft laten weten dat Biden kan bevelen wat hij wil, maar dat ze daar in Zuid Dakota niet aan mee zullen doen.

kristi noem zuid dakota

In tegenstelling tot andere politieke leiders lijkt Kristi Noem niet een gekochte lakei en zij is van mening dat ze alle belangrijke informatie moet doorspelen naar de burgers, maar dat deze oud en wijs genoeg zijn om zelf  te besluiten wat ze daarmee doen.

Al gedurende de hele nep pandemie is Noem fel tegenstander van maatregelen zoals een lockdown en hanteert zij een motto van “vrijheid boven alles”. Zo schreef zij afgelopen week: “We weten ondertussen dat lockdowns niet het verspreiden van een virus tegenhouden. Maar deze maatregel verwoest wel banen en kleine ondernemingen, waardoor het moeilijk wordt voor mensen om voedsel op tafel te zetten”.

Hoewel Joe Biden alles op alles zal willen zetten om heel Amerika gemaskerd rond te laten lopen, heeft hij niet die macht om dat te doen. Als hij al wordt benoemd tot president zal hij wel alles doen om gouverneurs van de diverse staten ervan te overtuigen dat ze mondkapjes moeten verplichten, maar afdwingen kan hij het niet.

Verder is er nog goed nieuws te melden dichter bij huis waar we getuige konden zijn van een nieuwe beweging die zich met hand en tand zal verzetten tegen de acties die door overheden worden uitgevoerd in het kader van de nep coronapandemie.

De nieuwe beweging heet World Freedom Alliance (WFA) en heeft als doel een wereldwijd netwerk te vormen van mensen die niet (langer) willen meewerken met de krankzinnige overheidsmaatregelen voor wat betreft corona.

De WFA heeft als doel dusdanige veranderingen te bewerkstelligen dat er een einde komt aan de transitie naar de New World Order en dat we niet alleen teruggaan naar ons normale leven zoals we dat gewend zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: