Holocaustoverlevende: laat de autoriteiten angst niet gebruiken om een ‘robot’ van je te maken

holocaustoverlevende:-laat-de-autoriteiten-angst-niet-gebruiken-om-een-‘robot’-van-je-te-maken

17-11-20 08:30:00,

Holocaustoverlevende en activiste Vera Sharav heeft enkele sterke woorden voor volwassenen die hun gezondheid en individuele vrijheid waarderen: begin ‘in opstand te komen tegen dingen die verkeerd zijn’ en kom op tegen aanvallen op medische en individuele vrijheid, gelanceerd door bedrijven en regeringen, onder het mom van om ons “te beschermen” tegen COVID-19.

“Het is heel gevaarlijk om gewoon te volgen”, zei Sharav in een interview met Stand for Health Freedom.

De oprichter van Alliance for Human Research Protection deelde het aangrijpende verhaal over hoe haar weigering om bevelen op te volgen haar leven letterlijk redde als 6-jarige. Ze suggereert dat wat we tegenwoordig ‘oppositioneel opstandige stoornis’ noemen, helemaal geen ‘stoornis’ is, maar in plaats daarvan een levensreddende strategie.

In het interview trekt Sharav parallellen tussen nazi-Duitsland – inclusief hoe het regime medische experimenten uitvoerde op kinderen en volwassenen – en wat er vandaag gebeurt rond de COVID-19-pandemie.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Volwassenen “lopen rond als schapen”, net als tijdens haar jeugd in Duitsland, zegt Sharav. “Als je de menselijke persoon het recht ontzegt om te denken, vragen te stellen en te beoordelen en beslissingen te nemen op basis van hun eigen oordeel en ervaring, dan creëer je robots”, zegt ze.

Bekijk deel 1 van het interview met Sharav hieronder en meld je hier aan voor deel 2, zodat je weet wanneer het uitkomt.

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: