Bill Gates En De Wereld Elite LATEN HUN EIGEN KINDEREN NIET VACCINEREN. / Geplaatst op 17-11-2020 – door wakkeremensen

bill-gates-en-de-wereld-elite-laten-hun-eigen-kinderen-niet-vaccineren.-/-geplaatst-op-17-11-2020-–-door-wakkeremensen

18-11-20 12:12:00, Bill Gates En De Wereld Elite LATEN HUN EIGEN KINDEREN NIET VACCINEREN.

Geplaatst op 17-11-2020 – door wakkeremensen

De absoluut slechtste medische beslissing die een ouder van een pasgeboren kind kan nemen is om artsen en verpleegkundigen toe te staan het immuunsysteem van hun kind ernstig in gevaar te brengen door hem of haar te injecteren met bekende neurotoxinen, vreemde eiwitten en kankerverwekkende stoffen zoals kwik, formaldehyde, apenniercellen, varkensvirussen en genetisch gemanipuleerde cellen van menselijke abortussen. Daarom weigerde miljardair Bill Gates, de beruchte en verraderlijke bevolkingscontrolefreak en Microsoft mogul, zijn eigen kinderen te vaccineren toen ze opgroeiden, zelfs terwijl hij overal ter wereld, vooral in derdewereldlanden, giftige prikken promoot.

Het is waar. De voormalige privéarts van Gates uit Seattle zei in de jaren negentig: “Ik weet niet of hij ze als volwassenen heeft laten vaccineren, maar ik kan u vertellen dat hij blanco weigerde om ze als kind te laten vaccineren”.

We weten dit omdat het citaat komt van de dokter van Gates tijdens een gesprek op een medisch symposium, dat een kleine oproer veroorzaakte. Onder de aanwezige artsen, die de dokter van Gates beschuldigden van het breken van de positie van ‘dokter-patiënt vertrouwelijkheid’, bleek dit een “grijs gebied”, omdat hij privé met andere artsen sprak. 

Toch was het te laat – de kat was uit de zak- en nu kent de wereld de ultieme hypocrisie van de elite, die radicaal en religieus vaccins als de “heilige graal” van de geneeskunde promoot, terwijl ze dezelfde giftige stoffen uit het bloed en het spierweefsel van hun eigen kinderen houden, goed en wel wetend dat het hoge risico op directe bijwerkingen en ongewenste gevolgen in de toekomst, veel groter is dan de mogelijke voordelen. 

De drie kinderen van Bill Gates, Jennifer, Phoebe en Rory, kregen NOOIT vaccins en zijn nu gezonde jong volwassenen. 

De kinderen van Gates, geboren tussen 1996 en 2002, hebben nooit kwik en formaldehyde injecties in hun spierweefsel gekregen als een vorm van “immuniteit”, ook al is hun vader de meest dogmatische campagnevoerder en opdrachtgever voor de vaccinindustrie. Wacht, je dacht dat hij enkel zijn fortuin had verdiend met computersoftware? Denk er nog eens over na. Er is enorme winst in de chemische geneeskunde en bevolkingscontrole,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: