Britse NHS-stralingsdeskundige: “Er is GEEN “Covid” het is de combinatie van 5G straling en normale seizoensgriep”

britse-nhs-stralingsdeskundige:-“er-is-geen-“covid”-het-is-de-combinatie-van-5g-straling-en-normale-seizoensgriep”

18-11-20 02:07:00,

Het raadselachtige SARS-CoV-2 virus, de veroorzaker van COVID-19 is nog steeds niet opgespoord en dat gaat ook niet meer gebeuren.

Regeringstechnisch heeft men ons waar men ons wil hebben: gemuilkorfd en ontmenselijkt het leven door. De jeugd wordt mentaal gesproken verwoest, de oudjes worden stapje voor stapje uitgedund. Het wordt er in geramd. Hele volksstammen rammen dapper mee. De ene nog roomser dan de paus dan de andere. De Nationaal Socialistische Beweging 2.0 is nog nooit zo groot geweest. Inperken, beperken, afschermen, opsluiten en 24/7 indoctrineren is het enige wat een dictatoriaal regime hoeft te doen om van een mens van vlees en bloed een afgerichte, mentaal gemankeerde bio-robot te maken. Men denkt dat de missie is geslaagd.

Iemand kwam ergens in Engeland een deskundige op het gebied van stralingseffecten tegen, Deze Britse expert liep vervolgens compleet leeg en liet van een “virus” geen spaan heel.

Britse NHS-stralingsdeskundige – Er is GEEN Covid maar slechts een combinatie van 5G straling en normale seizoensgriep.

Niet makkelijk te volgen, maar samengevat zegt ze ongeveer het volgende:

5G heeft invloed op rode bloedcellen, met het gevolg dat die niet genoeg zuurstof opnemen. De combinatie van het dragen van een mondkapje (gebrek aan zuurstof), de normale seizoensgebonden griep en 5G straling maakt de mensen ziek.

Er is geen virus, laat staan dat het besmettelijk zou zijn.

Doe maar eens onderzoek naar de symptomen van de magnetronziekte, je zult zien dat het exact overeen komt.

Covid is gewoon een dekmantel, een uniforme codering om de mensheid te kunnen controleren, met name door ons voortdurend in angst te houden.

De mondkapjes zijn nutteloos. Deze ongezonde en besmettelijke lappen stof worden alleen maar gebruikt om ons van elkaar te isoleren. Te vervreemden en bang voor elkaar te maken.

Dat zogenaamde COVID-19 is volgens deze National Health Services expert een combinatie van zuurstoftekort en een snotneus. We worden nu getest op de snotneus met een nietszeggende methode. En we slikken het allemaal voor zoete koek. Behalve in Portugal dan…..

In het Verenigd Koninkrijk zit er een bijsluiter in de verpakking van de “levensreddende” mondkapjes. Het maakt wel duidelijk, dat mevrouw gelijk heeft:

Geen zorgen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: