Denen bevrijden zich uit ijzeren c0r0na greep – De Lange Mars Plus

denen-bevrijden-zich-uit-ijzeren-c0r0na-greep-–-de-lange-mars-plus

18-11-20 07:27:00,

De Denen hebben massaal de covid wet geweigerd. Net als in ons land wilde de Deense regering de noodverordening van maart omzetten in een wet. In tegenstelling tot ons land pikten de Denen dit niet en kwamen massaal de straat op. De hele wereld hebben ze laten zien dat er grenzen zijn aan de dictatoriale neigingen van ‘democratische’ regeringen en hoe hiermee om te gaan. De massa media wereldwijd zwijgen als het graf. Blijkbaar is dit niet het nieuws dat zij naar buiten willen brengen.

Nieuwe wet

Volgens de nieuwe Deense wet zouden besmette mensen voortaan gedwongen kunnen worden medicijnen te slikken, in het ziekenhuis opgenomen of in quarantaine geplaatst te kunnen worden. Daarnaast zou de Deense Gezondheidsautoriteit de bevoegdheid krijgen groepen mensen aan te wijzen die gedwongen gevaccineerd konden worden. Mensen die bovengenoemde maatregelen weigeren konden worden opgesloten.

In de noodverordening van maart 2020 waren al opgenomen de verplichte internering, dwang vaccinatie en medicatie .

Begin november braken de Denen los. Na een massaal protest dat 9 dagen aanhield, waarbij de bevolking boos de straat op ging met het slaan op potten en pannen, is het wetsvoorstel ingetrokken.

De Denen blijven echter op hun hoede, ze gaan ervan uit dat de strijd nog niet gewonnen is.

Protest

DENMARK: 9 days of protests over a new law that “would be able to define groups of people who must be vaccinated. People who refuse the above can be coerced through physical detainment, with police allowed to assist.”pic.twitter.com/LN0SBVKUE8

— Robin Monotti Graziadei (@robinmonotti) November 14, 2020

DENMARK: protests over a new law that “would be able to define groups of people who must be vaccinated. People who refuse the above can be coerced through physical detainment, with police allowed to assist.”pic.twitter.com/lEiHVVdEvn

— Robin Monotti Graziadei (@robinmonotti) November 15, 2020

STOP THE NEW EPIDEMIC LAW NOW!
§ 71 of the Constitution “Personal freedom is inviolable.” Media why you are silent about us! Stop the agenda now!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: