Van 2020 naar 1984, een kleine stap nog..!

van-2020-naar-1984,-een-kleine-stap-nog.!

18-11-20 08:02:00, x
x Van 2020 naar 1984, een kleine stap nog..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Een van de vele, vele voorbeelden van bizarre media-censuur.. De commerciële uitgever achter NU.nl ontvangt kennelijk extra verdiensten romdom het bashen van klimaatcritici..!?

We denken dat je ze ook ziet. De ontwikkelingen, waarbij informatie wordt gecensureerd en specifieke nieuw/informatiebronnen worden belemmerd, bespioneerd en geridiculiseerd. Dat geldt tegenwoordig ook al voor medici, die zich bijvoorbeeld uitspreken tegen de CORONA-IDIOTIE en simpelweg vragen stellen. Plotseling zijn de president van de VS, deze medici en de alternatieve media het kind van de rekening. Kennelijk zijn er machten/krachten achter de schermen bezig, WAARHEID de pas af te snijden. Niet dat deze waarheid door al die partijen wordt gecommuniceerd, maar als het al gaat om het niet eens mogen uiten van je mening, of bespioneerd worden, omdat je een ‘andere mening’ hebt, dan zijn we beland in een democratische wereld, waarin fascisme de kop gaat opsteken.

2 Artsen die een persconferentie geven voor journalisten, door YouTube gecensureerd..?? Wat is hier aan de hand..?? (Klik voor artikel over dit verhaal op de foto)

Fascisme in de zin, dat overheden de macht naar zich toetrekken, op een manier, waarop ZIJ bepalen wat goed is voor het volk. Censureren en mensen de mond snoeren zijn tekenen van regelrecht fascistisch bestuur. Wij zetten 3 verhalen onder elkaar, waaruit je zélf kunt destilleren, hoe heftige het gesteld is met deze fascistische ontwikkelingen. Het meest bevreemd ons in dit opzicht nog, de zwijgende pluche-zitters, die zich volksvertegenwoordigers noemen, in de Tweede en Eerste Kamer.. Waarom komt dáár bijna geen verzet vandaan, tegen bijvoorbeeld een LEUGENACHTIGE MARK RUTTE..!?

Het eerste verhaal het zogeheten Land Information Manoeuvre Centre (LIMC)
In de voortdurende censuur en het, met fascistische trekjes gepaard gaande, overheidstoezicht, gaat het eerste voorbeeld, over een goed stuk onderzoeksjournalistiek van NRC. Deze krant schrijft, dat het afgelopen jaar, diverse Nederlandse media en randgroeperingen zijn gevolgd, door…. Een onderdeel van Defensie, namelijk het zogeheten Land Information Manoeuvre Centre (LIMC). Het doel van deze ‘exercitie’ was, om eventuele gevaren voor de Nederlandse samenleving in kaart te brengen. Volgens de uitvoerige reconstructie van NRC, was het de bedoeling, dat alleen desinformatie rondom coronavirus-berichtgeving en acties werd geanalyseerd.

Maar ‘al snel kwamen ook andere thema’s in het vizier’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: