Dr. Robert Gallo: Ik heb aids gecreeerd om de mensheid opzettelijk te ontvolken

dr.-robert-gallo:-ik-heb-aids-gecreeerd-om-de-mensheid-opzettelijk-te-ontvolken

19-11-20 10:04:00,

In april 1984 diende Dr. Robert Gallo een aanvraag in in de Verenigde Staten voor zijn uitvinding, het HIV / AIDS-virus. Normaal gesproken, wanneer een octrooi wordt aangevraagd en goedgekeurd, zoals dat van Dr. Gallo’s was, is iedereen die het product of de uitvinding gebruikt een royalty verschuldigd aan de maker.

Dus, als je de intellectuele eigendomswetten zo volledig mogelijk interpreteert, moet je je alleen maar afvragen waarom Dr. Gallo nog geen procedure heeft aangespannen om schadevergoeding uit het gebruik van zijn uitvinding te verhalen? Hoe vreemd deze stand van zaken ook mag klinken, er moet extra aandacht aan worden besteed.

Het wetenschappelijke bewijs is compleet en overtuigend, het AIDS-virus is een designerbijproduct van het U.S. Special Virus-programma. Het Special Virus-programma was een federaal virusontwikkelingsprogramma dat van 1962 tot 1978 in de VS bleef bestaan. Het U.S. Special Virus werd vervolgens toegevoegd als ‘compliment’ aan vaccinum-inentingen in Afrika en Manhattan.

Kort daarna werd de wereld overspoeld met massa-infecties van iemands dierlijk virus dat verschilde van enige illustere menselijke ziekte, het was zeer besmettelijk en bovendien significant.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Een bespreking van het speciale virusstroomschema (‘onderzoekslogica’) onthult dat de Verenigde Staten op zoek waren naar een ‘virusdeeltje’ dat de afweermechanismen van het systeem negatief zou kunnen beïnvloeden. Het programma trachtte de ordening van het virusdeeltje te wijzigen gedurende welke het gesplitst moest worden in de “verspillende ziekte” van dieren in de associatie, waarnaar verwezen wordt als “Visna”.

Volgens de Proceedings of the United States of America is aids een biologisch proces, laboratoriumontwikkeling van het eigenaardige Visna-virus, dat voor het eerst werd ontdekt bij IJslandse schapen. Onlangs hebben Amerikaanse en wereldwetenschappers met 100 procent zekerheid het laboratoriumgenese van aids verzekerd.

Dit feit wordt nog meer onderstreept als men de ‘multiply-spliced’ aard van de HIV ‘tat’ -sequentie en Dr. Gallo’s Special Virus paper uit 1971, ‘Reverse Transcriptase of Type-C virus Particles of Human Origin’ bekijkt. Gallo’s Special Virus paper uit 1971 is identiek aan zijn aankondiging van aids in 1984.

Bij nader onderzoek onthult het verslag dat hij zijn patent op aids had aangevraagd, voordat hij de aankondiging deed. Eerder dit jaar gaf Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: