Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips – Xandernieuws

klaus-schwab-(wef)-wil-wereldwijd-verplichte-hersenscans-en-implanteerbare-microchips-–-xandernieuws

19-11-20 03:05:00,

—————————————————————————————————————————————–

Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model

—————————————————————————————————————————————-

Klaus Schwab, samen met Bill Gates een van de belangrijkste ‘masterminds’ achter de ‘Grote (Groene) Reset’ waarmee nu de vrijheid, democratie en welvaart in het Westen wordt vernietigd, stelt een aantal draconische maatregelen voor om de wereldbevolking totaal onder controle te krijgen. Zo ziet hij een toekomst met verplichte hersenscans voor mensen die de grens over willen, om in te schatten of ze een gevaar vormen. Verder zal iedereen in de toekomst een microchip krijgen, waarmee je gedachten en gevoelens kunnen worden gelezen.

Schwab heeft het afgelopen jaar meerdere malen benadrukt dat de corona crisis een uitgelezen mogelijkheid is voor de ‘Grote Reset’, het begin van zijn geplande Vierde Industriële Revolutie. De liberale Canadese premier Justin Trudeau liet zich onlangs in een VN videoconferentie in vergelijkbare bewoordingen uit.

De Grote Reset: de geplande vernietiging van de Westerse vrijheid en welvaart

De ‘Grote Reset’ is géén herstel van de economie, die door het corona beleid opzettelijk zware klappen wordt toegediend. Het gaat om het uitvoeren van de door de EU reeds geadopteerde ‘Groene Nieuwe Deal’, waarmee zaken zoals energie en voedsel gigantisch duurder worden gemaakt, zodat de levensstandaard in het Westen fors zal dalen. Tevens zullen tientallen miljoenen banen permanent verdwijnen, en komt er een ‘basisinkomen’, waarmee 9 van de 10 mensen straks nèt in leven kunnen blijven.

Schwab legde zijn plannen al uitgebreid uit in zijn drie boeken ‘The Fourth Industrial Revolution’, ‘Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution: A Guide to Building a Better World’, en ‘Covid-19: The Great Reset.’ Desondanks denken de meeste mensen nog steeds dat het desinformatie of een complottheorie als je hen erop wijst dat alles wat er nu gebeurt, reeds lang van tevoren gepland is, en iedereen dat kan controleren door bijvoorbeeld (over) deze boeken en andere publicaties (bijvoorbeeld over VN Agenda 21/30) te lezen.

Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt

De World Economic Forum topman erkent dat de technologie die hij wil invoeren om de hele wereldbevolking onder totale controle te houden ‘tegen gezonde, open samenlevingen’ ingaat, maar die bewaren en beschermen is dan ook niet zijn doel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: