Nieuw gratis E-boek ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan) – Xandernieuws

nieuw-gratis-e-boek-‘zorgwekkende-gevolgen-van-vaccinaties’-(download-nu-het-nog-kan)-–-xandernieuws

19-11-20 08:24:00,

—————————————————————————————————————————————–

Medisch research journalist Désirée Röver: ‘Vaccinatie principe is gevaarlijke onzin en gebaseerd op absolute non-wetenschap’

—————————————————————————————————————————————-

Maar liefst 15 auteurs werkten samen aan het onlangs gepubliceerde 198 pagina’s tellende E-boek ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties,’ dat gratis te downloaden is (zolang dat nog door de overheid wordt toegestaan). Het eerste voorwoord wordt gedaan door de inmiddels landelijk bekend geworden Frank Ruesink (‘VaccineGate Nederland‘), die, sinds hij in 2005 zijn 15 maanden zoontje bijna verloor na een BMR vaccinatie, een zoektocht begon naar het hoe en waarom van vaccins en hun zogenaamde ‘veiligheid’, en tot schokkende conclusies kwam.

‘Ik dacht oprecht in elke vezel van mijn lijf dat vaccinaties “veilig en effectief” zouden zijn. Niets in mij had ooit gedacht dat er ernstige risico’s aan vast zitten en ernstige bijwerkingen kunnen optreden,’ aldus Ruesink. ‘Ik sta op tegen politici die de pijnlijke vaccinatiewaarheid verzwijgen. Dit is mijn missie, wetende dat er andere mensen zijn die mij aanvullen en ondersteunen.’

Experts op WHO conferentie: ‘Grote zorgen over veiligheid vaccins’

In het tweede voorwoord wijst C.F. van der Horst (www.dodelijkeleugens.nl) op het pijnlijke feit dat er op 1 januari 2016 maar liefst 8,8 miljoen Nederlanders waren met één of meer chronische aandoeningen, 1,1 miljoen mensen méér dan slechts 2 jaar eerder. ” Op basis van deze cijfers kun je geen andere conclusie trekken dan dat de westerse geneeskunde, met alle respect voor onze hardwerkende en welwillende dokters, bijzonder beperkt is. Er zijn nog zoveel vragen en onzekerheden. Alternatieve artsen kampen met hetzelfde probleem.’

Het RIVM beweert op zijn website dat vaccins ‘veilig en effectief’ zijn, maar daar zijn internationale wetenschappers het bepaald niet over eens. ‘Op 2 en 3 december 2019 hield de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een internationale topconferentie over de veiligheid van vaccins in Genève, de Global Vaccine Safety Summit,’ vervolgt Van der Horst. ‘Hierbij waren tal van vaccinatie-experts aanwezig. Deze wetenschappers spraken grote bezorgdheid uit over de veiligheid van vaccins en dan met name over die van de hulpstoffen die in het vaccin zitten. Vaccins worden in klinische studies op relatief kleine aantallen proefpersonen getest, waardoor de risico’s niet goed inzichtelijk worden. Bovendien is er een gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing van de veiligheid.’

‘Veiligheid vaccins niet aantoonbaar’;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: