Rechters: PCR 0% betrouwbaar. Lockdown en quarantaine illegaal verklaard – CSTV

rechters:-pcr-0%-betrouwbaar.-lockdown-en-quarantaine-illegaal-verklaard-–-cstv

19-11-20 04:04:00,

“PCR-Test kan geen corona vaststellen. Er is een arts nodig om de ziekte te verklaren. Quarantaines opgeheven.” zeggen de rechters.

Daarbij worden quarantaines per direct afgeschaft en is de PCR-test niet meer geldig. Alleen artsen mogen de diagnose stellen.

De rechters hebben genoeg bewijs dat de PCR vrijwel altijd vals positief of vals negatief is.

Dat is de uitspraak van het Hof van Beroep in Lissabon in Ponta Delgada en meerdere rechters in het land.
https://drive.google.com/file/d/1t1b01H0Jd4hsMU7V1vy70yr8s3jlBedr/view
Het hof van beroep van Lissabon stelt dat een PCR-test geen ​​geldige diagnose van covid-19 kan vast stellen.

“Alleen een arts kan deze of een andere ziekte diagnosticeren.”, zeggen twee rechters van de 3e strafrechtelijke afdeling van de rechtbank. (bron)

Op 20 augustus werden 4 Duitse personen VERPLICHT in quarantaine gezet. Toen al besliste een rechter  in Ponta Delgada dat dit “illegale ontneming van vrijheden” was en ze moesten op 27 augustus PER DIRECT worden vrijgelaten. (bron)

In het specifieke geval kregen de vier toeristen nooit telefonisch contact in hun taal, laat staan ​​met een arts “wat eerlijk gezegd onverklaarbaar is, gezien de vermeende ernst van de infectie”, onderstreept het vonnis.

Buiten de quarantaines van de vier Duitsers, gebeurden deze isolaties ook op nationaal niveau. Ook deze zijn illegaal verklaard (bron)

“De politiek beslist niet wie er in quarantaine gaat om medische redenen. Slechts een arts kan het aanbevelen en een rechter kan het toewijzen.”

Dit komt neer op illegaal gevangenisstraf opleggen
“Niemand kan bij decreet of wet ziek of gevaarlijk voor de gezondheid worden verklaard, ook niet als automatisch administratief gevolg van de uitslag van een laboratoriumtest, ongeacht het type.”

Een medische diagnose is een medische handeling waartoe alleen een arts wettelijk bevoegd is en waarvoor die arts als enige en volledig verantwoordelijk is. Geen enkele andere persoon of instelling, inclusief enige overheidsinstantie of rechtbank, heeft een dergelijke bevoegdheid. Het is niet de taak van de regionale gezondheidsautoriteit om iemand ziek of gevaarlijk te verklaren. Alleen een dokter kan dit doen. Niemand kan bij decreet of wet ziek of gevaarlijk voor de gezondheid worden verklaard, ook niet als automatisch administratief gevolg van de uitslag van een laboratoriumtest,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: