Tirannen regeren een volk zonder kennis en wapens…

tirannen-regeren-een-volk-zonder-kennis-en-wapens…

19-11-20 02:35:00,

Wij ontvingen dit artikel van de man op de foto hierboven, schapenfokker Philo Hippus (alias), waarin hij zijn hart lucht over de toestand in de wereld. Een verhaal dat ons raakte, niet in de laatste plaats, omdat het recht uit het hart geschreven is. Hij gebruikt daarbij zijn hoofd als leidraad en combineert grote ontwikkelingen in de wereld met persoonlijk visie. En natuurlijk staan er, mede daardoor, stevige waarheden in. Ruwe bolster blanke pit dus, de auteur van het stuk. Waarom hij het verhaal schreef? Hij geeft zelf antwoord in deze inleiding.

Omdat ik normaal me bezig hou met mijn schapen .(Dorpers) Maar iedere keer als ik naar een stad of stadje moet, loop ik tegen die waanzinnigen aan, met hun mondkapjes en anderhalve meter.. Het is zelfs zover nu, dat ik uit nood maar een gele jodenster gemaakt heb die ik bij mij draag. Zo gauw ik hoor: “Meneer, meneer, wilt u even een mondkapje opzetten?” Dan is mijn antwoord steevast: “Om het verrekken niet!! Dat mag ik niet voor mijn gezondheid. Zo en dan ga nou maar gauw die Kliklijn bellen voor de moderne Corona-NSB.

En dan speld ik mijn ster op de borst en zeg: “Toe nou maar, ik ben klaar voor Westerbork!”  Maar och stumpers, die idioten kennen zelfs dat verhaal niet van de geschiedenis. Net zo min  als dat ze weten dat tijdens de zogenaamde Spaanse griep, aan het begin van de vorige eeuw, het de ongemaskerden waren, die de mensen met maskers moesten begraven..!

Toen ik met 15 jaar de MULO achter de rug had, werd de Mammoetwet van kracht. Mijn jongere broers leerden dus onder een heel nieuw en verschillend schoolsysteem.  Toen vroegen mijn ouders mij eens: “Flip, zou jij die leer boeken van je broers eens willen bekijken? Want volgens ons, leren zij veel minder dan jullie op de MULO”. En ik heb ze bekeken, die boeken. Mijn conclusie was en dat heb ik toen ook gezegd: “Nou snap ik, waarom ze het de Mammoetwet hebben genoemd. Ze willen het denkvermogen van de mens weer terugbrengen naar de tijd van de mammoet..”

Toen onze beide kinderen naar school gingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: