Word Ecocomic Forum waarschuwt voor komende Cyberpandemie

word-ecocomic-forum-waarschuwt-voor-komende-cyberpandemie

19-11-20 09:08:00,

na covid-19 cyberpandemien world economic forumAls wereld krijgen we op dit moment zoveel ellende voor onze kiezen, dat wij ons niet voor kunnen stellen dat het nog veel erger wordt.

Maar, de leiding van het World Economic Forum (WEF), de meesters van de Great Reset, waarschuwen dat covid kinderspel zal blijken te zijn vergeleken met de volgende crisis.

Een kenmerk van de Great Reset zoals die wordt gepland en voor een deel al wordt uitgevoerd door het World Economic Forum is dat de problemen waar wij mee te maken hebben, problemen voor de hele wereld zijn en dat er daarom ook naar een wereldoplossing moet worden gekeken, vinden zij.

Het is niet voor niets dat een nep coronapandemie is gekozen als katalysator van de Great Reset, want een virus stopt niet bij grenzen en trekt zich niets aan van nationaliteiten. Het trekt over de hele wereld en dus is dit een probleem dat op wereldniveau getackeld dient te worden.

Maar covid alleen zal niet voor de hoeveelheid chaos op de wereld zorgen die nodig is om een echte wereldwijde reset voor elkaar te krijgen. Daarvoor zijn andere dingen nodig, grotere, een veel omvangrijkere crisis nog dan die van de nep covid-19 pandemie.

Een crisis die net zoals covid-19 zal worden veroorzaakt door iets dat zich niets aantrekt van nationale grenzen en nationaliteiten en dat derhalve ook weer een oplossing op wereldniveau zal vergen.

Het WEF waarschuwt, of beter gezegd voorspelt, dat we met een veel grotere crisis te maken zullen krijgen dan die veroorzaakt door covid-19.

En om dat te ontdekken hoeven we alleen maar te luisteren naar de woorden van de WEF leiding:

Het volgende is wat Jeremy Jurgens, de CEO van het WEF zegt:

“Ik denk dat er nog een andere crisis gaat komen. Eén die veel meer gevolgen zal hebben. Eén die sneller zal toeslaan dan dat we hebben gezien bij covid. De gevolgen zullen veel groter zijn en daardoor zullen de economische en sociale gevolgen ook veel heftiger zijn”.

En dan de grote baas, voorzitter Klaus Schwab:

“Wij weten het allemaal, maar besteden er veel te weinig aandacht aan en dat is het beangstigende scenario van een uitgebreide cyberaanval die de complete elektriciteitsvoorziening zal platleggen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: