Baas van Rutte en De Jonge waarschuwt dat vaccin niet einde is van coronamaatregelen – De Lange Mars Plus

baas-van-rutte-en-de-jonge-waarschuwt-dat-vaccin-niet-einde-is-van-coronamaatregelen-–-de-lange-mars-plus

20-11-20 01:46:00, 123rf

De directeur van de Wereld Gezondheids Organisatie WHO zegt zonder omwegen dat zelfs een covid-19 vaccin niet het einde van de coronamaatregelen zal betekenen. De WHO is het zenuwcentrum als het gaat over de coronamaatregelen. Aanbevelingen van deze organisatie zijn, soms met enige vertraging, steeds ingevoerd door Rutte. Wat de Organisatie predikt is de wet.

Ghebreyesus

A vaccine on its own will not end the #COVID19 pandemic. We will still need to continue:
-Surveillance
-Testing, isolating & caring for cases
-Tracing & quarantining contacts
-Engaging communities
-Encouraging individuals to be careful #ACTogether #EB147

— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) November 16, 2020

Het zal de volgzame bevolking van vele landen, waaronder van ons land, verdriet doen te moeten horen dat niet het mondkapje of de 1,5 meter, maar ook het vaccin niet het einde zal betekenen van het door Rutte zo geliefde `Nieuwe Normaal`. Adviezen vanuit het zenuwcentrum van corona worden door meer dan 150 landen opgevolgd. Zweden stribbelde aanvankelijk tegen, maar blijkt nu ook om te zijn. De internationale druk zal toch te groot zijn geworden.

Directeur WHO Ghebreyesus zegt dus dat patrouilleren, testen, quarantaine, zorg, traceren van contacten, gemeenschappen betrekken en individuen aanmoedigen gewoon zullen doorgaan nadat er een vaccin is.

De NPO zal dan moeten doorgaan met hun eindeloze angstcampagne, het PCR-testen stopt niet, mensen moeten mondkapjes blijven dragen en de 1,5 meter stopt evenmin, zelfs nadat naar schatting 60 procent van de bevolking zich gewaagd heeft aan de injectienaald.

Dreiging

Zoals eerder in de kolommen van DLM Plus gemeld confronteren de machthebbers van onze planeet (lees de verschillende boeken er maar op na) de bevolking na de terreurdreiging van 9/11 op de virus-dreiging van covid. Sinds de aanslag op de WTC torens en gebouw is de terreurdreiging in stand gehouden. In ons land produceert een club ambtenaren (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) daarvoor periodiek de mogelijke terreurdreiging.

Daar is sinds maart van dit jaar dus de corona-dreiging aan toegevoegd. Waarschijnlijk zal ook hiervoor wel weer een coördinator opgetuigd worden om de vinger aan de pols te houden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: