De weldadige gevolgen van vaccinatie en revaccinatie

de-weldadige-gevolgen-van-vaccinatie-en-revaccinatie

20-11-20 10:03:00,
Vaccinatie: wat het RIVM u niet vertelt

In de Tilburgsche Courant van 29 april 1886 stond een artikel over de weldadige werking van de heerlijke ontdekking van vaccinatie:

Aldus schreef het bestuur van de “Vereeniging van de inrichtingen tot bevordering van de koepokinenting in Nederland”, bij monde van de voorzitter de heer Dr. L. Ali Cohen.

Chronische aandoeningen – de wetenschap staat weer voor raadselen.

Van de website van het RIVM: “Op 1 januari 2018 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen. Dit komt overeen met 58% van de Nederlandse bevolking.” Het gezondheidsverval begint al vroeg: tussen de 0-4 jaar heeft bijna 30% van de peuters één of meer chronische aandoeningen. Boven de 45 jaar is het aandeel gestegen naar meer dan 50% en boven de 70 jaar zelfs naar meer dan 90%. Zijn deze cijfers al schokkend, op 1 januari 2016 rapporteerde dezelfde website 8,8 miljoen mensen in Nederland (52%) met één of meer chronische aandoeningen.

Dit betekent dat in ons land in slechts twee jaar tijd 1,1 miljoen mensen chronisch ziek zijn geworden.

Internationaal zijn de cijfers nog beroerder: volgens de Global Burden of Disease Study 2013, gepubliceerd in 2015 in het Britse artsenblad The Lancet, is slechts 4,3% van de wereldbevolking ZONDER ziekte of restletsel. Bovendien heeft een derde van de wereldbevolking vijf of meer restletsels.

Wie de overheid nog serieus neemt, moet zich na laten kijken. Gezien de gezondheidspolitiek die wordt gevoerd is duidelijk dat het grote plan eindelijk haar beslag krijgt. Niet alleen door vaccinatie, maar door het langzaam verzwakken van de hybride mens en zijn leefomgeving. Alle maatregelen zijn van fundamenteel belang om na 12.000 jaar arbeid de boel af te wikkelen. Het afknijpen van de zuurstoftoevoer is daar één van. Het injecteren met lichaamsvreemde rotzooi is een andere mogelijkheid. Alles wat een hybride mens nodig heeft om te leven wordt vergiftigd en daar krijgt hij ook nog eens de schuld van.

Vaccinatie is slechts een onderdeeltje van de afwikkeling. De zogenaamde pandemie is een activering van allerlei reeds geïnstalleerde klonen van de duistere macht achter de schermen. De cliniclowns van de lage Landen zijn daar mooie voorbeelden van. Als robots dreunen ze hun lesje op.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: