Deel 2 UNN-interview met Dr. Elke de Klerk

deel-2-unn-interview-met-dr.-elke-de-klerk

20-11-20 03:37:00,

engelse vlagFoto ElkeHier is deel 2 van het interview met Dr. Elke de Klerk dat wij maakten voor United News Network die onlangs hun site hebben gelanceerd. Je kunt daar kiezen om nieuws vanuit de hele wereld te kunnen bekijken; nieuws van jou, door jou en voor jou.

Je kunt er ook voor kiezen om documentaire-series te bekijken die je nergens in de mainstream media zult zien, meer dan 60.000 films die Netflix overbodig maken en Canal digital omdat je alle zenders van de wereld, inclusief alle grote sportevenementen daar kunt bekijken. Binnenkort daarover meer, maar je kunt er zelf al vast gaan kijken. Zie ook Speak Project op YouTube voor alle ontwikkelingen.

Zoals ik in het vorige bericht schreef, kreeg ik binnen een dag van YouTube te horen dat het eerste deel van het interview was verwijderd, met een waarschuwing voor een ban bij een volgende keer. Welkom in de wereld van de censuur. Nu kun je op Bitchute de interviews met Nederlandse ondertiteling bekijken, al kun je daar ook een mededeling verwachten dat je wellicht deze gevaarlijke ‘content’ niet wilt zien. Ik zou zeggen, delen maar waar je kunt.

Deel 3 verschijnt binnenkort, maar nu eerst deel 2, klik hier

© Irma Schiffers/ United Network News

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor ‘hue-manity’ en mogen gedeeld en geheel of gedeeltelijk gepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: